up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hjemmeside

Element

T-skjorter

T-skjorter

Hettegenser

Hettegenser

Bukser

Bukser

Caps

Caps

Ryggsekker

Ryggsekker

JAKKER

JAKKER

Avdelinger

Barnesko

Dameklær

Gutteklær

Herreklær

Herresko

Kofferter

Tilbehør

Allt( Element )

Bestselgere

Se alle produkter flecha

Element

Element, et anerkjent merke i verden av urbant mote, omslutter essensen av eventyr og utforskning. Med et sterkt engasjement for bærekraft og en lidenskap for skateboarding og gatekultur, har Element blitt et perfekt valg for personer som søker stilige og miljøvennlige klær. Hos Dressinn, en førsteklasses nettbutikk for mote, vises Elements diverse utvalg av bekledning og tilbehør, noe som gjør det mulig for moteentusiaster å uttrykke sin unike stil med selvtillit. Merket ble etablert i 1992 av Johnny Schillereff, en ivrig skateboarder og kunstner. Inspirert av sin lidenskap for skateboarding, kunst og natur, satte Schillereff ut for å skape et merke som fanget det positive og eventyrlystne ånden i skateboardkulturen.
Merket vant raskt anerkjennelse for sin innovative tilnærming til mote, der det ble forent urbane streetwear med miljøvennlige materialer og etiske produksjonsmetoder. Elements engasjement for bærekraft reflekteres i bruken av økologisk bomull, resirkulerte materialer og trykkfarger basert på vann i klesproduksjonen. Med sine innovative design, kvalitetsengasjement og sammensmeltning av gatekultur og miljøvennlige praksiser, fortsetter Element å inspirere individer til å omfavne sin unike stil og utforske verden rundt seg.

Element Brand Celebrating the Spirit of Adventure

Element tilbyr et bredt utvalg av klær for menn og kvinner, designet for å imøtekomme det urbane livsstil. Deres samling består av alt fra stilige t-skjorter og hettegensere til komfortable og slitesterke jeans, jakker og tilbehør. Element clothing kombinerer moteriktig design med funksjonalitet, noe som sikrer at brukerne kan uttrykke sin personlige stil mens de omfavner kravene til et aktivt liv. Elements t-skjorter for menn er den personifiseringen av merkets urbane estetikk, som har mote fremover design, detaljerte design og levende farger. Laget av myke og pustende materialer, tilbyr disse t-skjortene komfort og stil i like store mengder. Enten det er en klassisk logo tee eller et unikt grafisk trykk, lar Elements t-skjorter for menn individer vise sin personlighet og lidenskap for gatekultur. Elements t-skjorter for kvinner er designet for å styrke og inspirere. Med fokus på kontemporære kutt, flatterende silhuetter og øye-fangende design, gir disse t-skjortene kvinner et allsidig og fashionable garderobebasis. Elements t-skjorter for kvinner tilbyr et bredt utvalg av alternativer for å passe ulike personlige stiler.
De Element-hettegenserene for menn er personifiseringen av komfort og stil. Laget av premium materialer, tilbyr disse hettegenserne varme og mykhet på kjølige dager, mens deres urban-inspirerte design legger et touch av streetwear-flair til enhver outfit. Med oppmerksomhet på detaljer og kvalitet, er Element-hettegensere for kvinner perfekte for gruppering eller å lage et moteuttrykk på egen hånd. Fullfør din urbane look med Elements urbane sneakers. Designet for både menn og kvinner, kombinerer disse skoene stil, funksjonalitet og holdbarhet. Med moderne silhuetter, komfortable såler og premiummaterialer, tilbyr Element urbane sneakers et allsidig og moteriktig alternativ for de som søker fottøy som kan holde tritt med deres aktive livsstil.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk