Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

Only & Sons

Only & Sons
Om Only & Sons
Only & Sons har etablert seg som et fremtredende navn innen moderne herremote. Født fra ideen om at stil reflekterer individualitet, har merket vært å tilby menn som verdsetter både komfort og moteriktighet siden oppstarten. Grunnlagt i 1975 under den anerkjente Bestseller fashion-gruppen, Only & Sons klarte raskt å karve ut et nisje for seg selv ved å tilby en unik blanding av høykvalitetsstoffer, allsidige design og tilgjengelig prising.
Merket's verdisyn kretser rundt troen på at hver mann skal ha friheten til å uttrykke sin personlige stil uten begrensninger. Denne filosofien har ført til skapelsen av et mangfoldig utvalg av klær som passer for ulike motepreferanser mens de opprettholder en sammenhengende og moderne estetikk. I essensen har Only & Sons klart å skape et moteriktig merke som dekker de multifasetterte behovene til dagens menn. Med et rikt historisk røtter i moderne mote, fortsetter merket å utvikle seg mens det opprettholder sin dedikasjon til individualitet, kvalitet og tilgjengelig stil.

Å omfavne moderne maskulinitet med en touch av urban edge

Merket tilbyr et omfattende utvalg av Only & Sons herreklær som oppnår et balanse mellom moderne mote og tidløs komfort. Merkets kleslinje omfavner et stort spekter av stiler, og sikrer at det er noe for enhver anledning og personlighet. Samlingen av Only & Sons herreskjorter er preget av en fusion av klassisk skreddersøm og moderne design. Designet for å fange essensen av avslappet coolness, er Only & Sons herre T-skjorter et høydepunkt i hver moderne garderobe. Laget med stor oppmerksomhet på detaljer, har disse t-skjortene en blanding av minimalistiske grafikk, uttalelsesutskrifter og nødvendige solide farger. Enten for lagering eller som frittstående stykker, puster de lett inn en touch av urban flair inn i hverdagsantrekk.
Merket tilbyr et bredt utvalg av Only & Sons jakker. Fra lette bomberjakker til røffe denimjakker og koselige parkaser, dekker deres yttertøysamling flere værforhold og motepreferanser, som gjør det enkelt for menn å opprettholde sin stilfulle kant selv i kaldere årstider. Samlingen av Only & Sons herrebukser er designet for å møte kravene til moderne liv, og gir komfort uten å ofre stil. Jeans er en essensiell del av en moderne manns garderobe, og Only & Sons forstår dette. Samlingen av Only & Sons herrejeans mikser klassiske denimestetikk med moderne snitt, vasker og passformer. Enten det er slim, rett eller tapered, er disse jeansene ikke bare om stil, men også om den røffe holdbarheten som denim er kjent for.