up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

top
Hjemmeside

Parfymer

Herreparfymer - Farge: Svart

()
load

Hvilken duft er best for menn?

Det er et stort utvalg av colognes og designerparfyme for menn som er i stand til å fange oppmerksomheten til alle som går forbi. Nedenfor er de beste duftene for menn som kan formidle din personlighet. Lacoste , Diesel , Pepe Jeans , Dolce og Gabbana er de mest kjente parfymemerkene.

Dolce & Gabbana The One

Dolce & Gabbana The One er en kjent duft blant menn. Moderne og klassisk på samme tid, denne parfymen gir en elegant og sensuell følelse til brukeren. Köln blander perfekt de raffinerte krydderne og tobakksnotene for å oppnå en orientalsk og maskulin og tidløs duft for menn.

Diesel Only the Brave

Wild er et enestående tillegg til Diesel Only the Brave serien med dufter som er spesialdesignet for menn. De unike duftene til Diesel Only the Brave Wild gir deg følelser av sitrongress, grapefrukt og sort pepper. I tillegg er den klassiske dieselparfymen for menn en base som har noter av blomsterlavendel, krydder av muskatnøtt og frisk aroma av kokosnøttvann for å kombinere en sterk og fantastisk duft for menn.

Dior Sauvage

Dior Sauvage er en frisk og sensuell duft for menn som kombinerer en salt ambroxan, frisk kalabrisk bergamott, noter av sort pepper og patchouli og skaper en unik duft. Dior parfyme menn er viden kjent over hele verden.

clouse menu Lukk