up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Havaianas

Män

Män

Kvinnor

Kvinnor

Barn

Barn

Kategorier

Barnskor

Damskor

Herrskor

Tillbehör

Väskor

Allt( Havaianas )

Bästsäljare

Visa alla produkter flecha

Havaianas

Havaianas är ett välrenommerat brasilianskt skomärke som har blivit synonymt med komfort, stil och livfulla design. Sedan dess tillkomst har Havaianas revolutionerat konceptet med flip-flops och etablerat sig som en global ledare inom den informella skoindustrin. Med sina distinkta design och utmärkta kvalitet har Havaianas fångat hjärtan hos miljontals människor världen över och blivit en älskad varumärke för personer i alla åldrar. Havaianas föddes 1962 i Brasilien när företaget lanserade sin första gummiflip-flop. Inspirerad av traditionella japanska sandaler införde märket den ikoniska ´´Zori´´-stilen i sina design, vilket skapade en unik blandning av mode och komfort. Havaianas catered främst arbetarklassen, erbjuder prisvärda och hållbara skoval. Åren har gått och Havaianas har ständigt utvecklat sina produktutbud genom att introducera innovativa design och utöka sitt sortiment till att inkludera sandaler och skor. Varumärkets åtagande till kvalitet och stil drivit det till internationell framgång, och Havaianas flip flops blev snart ett måste-ha-objekt för strandgäster, resenärer och modeentusiaster världen över. Havaianas har skapat en framträdande plats inom skoindustrin med sina bekväma och eleganta flip-flops, sandaler, skor och mer. Med sin omisskännliga brasilianska flair har Havaianas-produkter fortsatt att älskas av individer runt om i världen som söker kvalitet, komfort och en touch av livfullt mode i sitt vardagsliv.
Havaianas är ett Iconic Footwear Brand

Havaianas shoes visar varumärkets engagemang för att skapa bekväm och trendig skotillverkning utöver flip-flops. Från sneakers till espadrilles erbjuder Havaianas en mångsidig samling skor som kombinerar avslappnad stil med överlägsen hantverkskonst. Med sina livfulla färger, lekfulla mönster och ergonomiska design är Havaianas shoes perfekta för både vardagliga sammanhang och speciella tillfällen. Havaianas sandaler är epitomen av avslappnad elegans. Tillverkade med högkvalitativa material och noggrann uppmärksamhet på detaljer erbjuder Havaianas sandaler optimal komfort samtidigt som den utstrålar en elegant och sofistikerad stil. Havaianas sandaler erbjuder en mångsidig och stilren

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga