up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hjemmeside

Havaianas

menn

menn

kvinner

kvinner

Kids

Kids

Avdelinger

Barnesko

Damesko

Herresko

Kofferter

Tilbehør

Allt( Havaianas )

Nyeste

Se alle produkter flecha

Bestselgere

Se alle produkter flecha

Havaianas

Havaianas er et velkjent brasiliansk skofirma som er blitt synonymt med komfort, stil og levende design. Siden oppstarten har Havaianas revolusjonert konseptet med tøfler og etablert seg som en global leder innen casual skofølg. Med sine distinkte design og utmerkede kvalitet har Havaianas vunnet hjertene til millioner verden over, noe som har gjort den til et elsket merke hos mennesker i alle aldre. Havaianas ble født i 1962 i Brasil da selskapet lanserte sine første gummi tøfler. Inspirert av tradisjonelle japanske sandaler, innførte merket ´´Zori´´-stilen i sine design, og skapte en unik blanding av mote og komfort. Havaianas tilbød hovedsakelig for arbeiderklassen, med rimelige og holdbare fotwear-alternativer. Gjennom årene har Havaianas stadig videreutviklet sine produkter ved å introdusere innovative design og utvide sitt sortiment med sandaler og sko. Merkets forpliktelse til kvalitet og stil drev det til internasjonal suksess, og Havaianas tøfler ble snart et must-have-element for strandgjengere, reisende og moteentusiaster verden over. Havaianas har gravert seg inn en fremtredende plass innen skoindustrien med sine komfortable og stilige tøfler, sandaler, sko og mer. Med sin ubestridelige brasilianske stil, fortsetter Havaianas sine produkter å bli beundret av individer over hele verden som søker kvalitet, komfort og et snev av levende mote i sitt hverdagsliv.

Havaianas er et ikonisk skofirma

Havaianas sko viser merkets dedikasjon til å skape behagelige og trendy sko som går utenfor tøffel-sjangeren. Fra sneakers til espadrilles tilbyr Havaianas en diversifisert samling sko som kombinerer casual stil med overlegen håndverk. Med sine vibrerte farger, lekne trykk og ergonomiske design, er Havaianas sko perfekt for både hverdagsbruk og spesielle anledninger. Havaianas sandaler er det ypperste av avslappet eleganse. Laget med høykvalitetsmaterialer og nøyaktig oppmerksomhet på detaljer, gir Havaianas sandaler optimal komfort mens de utstråler en chic og sofistikert vibe. Havaianas sandaler tilbyr et allsidig og stilig alternativ for enhver varmværsferd. Havaianas tøfler er det ikoniske produktet som drev merket til verdensomspennende anerkjennelse. Elsket for sin holdbarhet, fleksibilitet og unike design, har Havaianas tøfler for barn blitt en sommerstamme. Merket tilbyr et bredt utvalg av Havaianas tøfler for menn som er spesifikt designet for å tilby forskjellige behov og preferanser. Med et mangfold av farger, mønstre og størrelser tilgjengelig, sikrer Havaianas at det er et perfekt par tøfler for hver familiemedlem. Enten det er de slekte og minimalistiske stilene for menn, de trendy og fashionable alternativene for kvinner, eller de lekne og fargesterke designene for barn, tilbyr Havaianas tøfler for kvinner noe for alle.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk