up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Joma Jakke Vancouver

plus
Joma

Joma Jakke Vancouver

Produktbeskrivelse Joma Jakke Vancouver

Anorak med hette, beskyttelse på kragen for glidelås og glidelås side lommer.

spesifikasjoner:

Sammensetning: 100% polyester


Ønsker du og kjøpe Joma Jakke Vancouver? Du har kommet til riktig plass! I kategorien Jakker hos nett fotball butikken du kan finne et stort utvalg av ulike modeller til den beste prisen. Finn de beste fotball produkter, som er tilpasset dine behov på goalinn. Ser du etter en gave? Ikke gå glipp av våre Barneklær tilbud.

Spesifikasjoner Joma Jakke Vancouver

Hette
With hood
Farge
Blå
Funksjoner
Termikker
Skjønn
Gutter
Anbefalt bruk
Urban
Type jakke
Isolert syntetisk
Anbefalt Bruk
Urban

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up