up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Kappa Polstret Jakke Seddolo

plus
Kappa

Kappa Polstret Jakke Seddolo

Produktbeskrivelse Kappa Polstret Jakke Seddolo

Egenskaper:

Kappa brodert på brystet.

Omini brodert på ermene, avtakbar hette med glidelås.

spesifikasjoner:

Stoff: 100% polyester mikrofi bre belagt.Er du interessert i Kappa Polstret Jakke Seddolo? Ikke vent lenger, kjøper dette produktet til best pris og alltid med sikkerhet som vi tilbyr hos goalinn. Her kan du finne all informasjon om Kappa Polstret Jakke Seddolo. er en av de beste fotball merkene som designer eksklusive Herreklær artikler som er tilpasset våre kunders behov.

Spesifikasjoner Kappa Polstret Jakke Seddolo

Hette
With hood
Farge
Svart
Glidelåslengde
Full glidelås
Anbefalt Bruk
Fotball

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up