up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Mikasa Fotball Ball FT-5

plus
Mikasa

Mikasa Fotball Ball FT-5

Produktbeskrivelse Mikasa Fotball Ball FT-5

Støpt trekant mønster.

Mikasa hyde deksel.

Myk bygget.

Nylon sår.


Mikasa Fotball Ball FT-5 er det perfekte produktet for å nå dine fotball mål. Fullfør din bestilling med andre relaterte Baller produkter og nyt livet som aldri før. Noen av våre Utstyr produkter har en spesiell kampanje. Finn dem på goalinn! Vi tilbyr et bredt utvalg fra Mikasa som er anerkjent innen de beste materialer, de alltid klarer å levere.

Spesifikasjoner Mikasa Fotball Ball FT-5

Farge
Hvit
Blå
Anbefalt bruk
Fotball

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Original ball

-

Flott kvalitetsball, ekte mikasa ft5, originalt produkt dette er allerede 5 ball jeg kjøpte

Topp

-

MIKASA-materiale er første, det er verdt det! God kostnads-nytte

Kjøpt 3/25 ... ennå ikke kommet

-

Jeg kjøpte den blå og hvite Mikasa FT5-ballen på 3/25 .. ankom Brasil den 7/4 .. i byen Guarulhos den 9/4 .. Den 4/27 en melding på stedet .. objektet har ennå ikke nådd enheten. vennligst vent i dag er 12/5 ...

Mikasa

-

Kom i tide og topp materiale

Ok!

-

Sendes i tide, praktisk nettsted og produktet samsvarer med det som forventes, det er allerede den andre fotballballen jeg kjøper på nettstedet.

Mikasaa

-

Jeg er glad med dette produktet, fin ball og rask levering

Produkt

-

Flott fotballkamp!

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up