up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Purepower Kokosproteinbarer 40g 24 Enheter

plus
Purepower

Purepower Kokosproteinbarer 40g 24 Enheter

Produktbeskrivelse Purepower Kokosproteinbarer 40g 24 Enheter

PurePower Protein Snack Coconut er et deilig proteintilskudd for restitusjon som kan fungere som den perfekte belønningen etter en hard treningsøkt. Smaken minner om en Bounty-bar med et deilig sjokoladetrekk. Så åpne pakken, ta en matbit og nyt å slappe av etter hardt arbeid med en virkelig deilig matbit.

Vil du gi deg selv en liten belønning for din gode innsats? Og elsker du smaken av kokos? Da er den praktiske PurePower Protein Snack Coconut en smart løsning som ikke tar mye plass i vesken eller krever noen forberedelse.

Bare ta pakken, åpne den, ta en bit og så er det bare å nyte.

Med Protein Snack Coconut får du:
En matbit med den deilige, forfriskende smaken av kokos
En perfekt blanding av proteiner og raske karbohydrater
En kilde til raske ekstra proteiner etter treningen
En proteinbar som er enkel og praktisk å ta med seg

Deilig restitusjon etter trening:
PurePower Protein Snack Coconut inneholder ikke bare masse deilig kokos. Den er også fullpakket med proteiner slik at du kan gi kroppen din et velsmakende proteinboost etter treningsøkten eller konkurransedeltakelsen.

Du kan også ta en Protein Snack med kokos på farten eller under en pause i treningen eller konkurransen. Dette vil gi deg ekstra energi, proteinboost og en deilig smaksopplevelse som kan hjelpe deg helt til mål.

På den annen side er det ikke tilsatt ekstra fiber til Protein Snack. For enten du bruker den rett etter eller under treningen, er det ingen grunn til å strekke ut energien. Den må i stedet brukes her og nå. Det gir deg den mest effektive restitusjonen, og tilfører ekstra energi som kan øke forbrenningen. Dette hjelper proteinene til å nå musklene raskere, slik at de kan bygges opp igjen.

Protein Snack Caramel er den perfekte avslutningen på en treningsøkt hvis du elsker smaken av karamell.

PurePower Protein Snack Coconut i dag:
Hvis du ønsker å gi kroppen din et enkelt, effektivt og smakfullt proteintilskudd etter treningen, er det bare å bestille den deilige PurePower Protein Snack med kokos nå.

Kjøp dem enkeltvis, eller bestill en boks med 24 stk. Da vil du ha masse god smak og nytelse å se frem til under eller etter treningen eller konkurransen.

Applikasjoner:
Kort tid etter en treningsøkt eller under lange treningsøkter/konkurranser.
Bestill nå din Purepower Kokosproteinbarer 40g 24 Enheter og motta den hjemme innen få dager. Du kan dessuten velge forskjellige størrelser og farger for Purepower Kokosproteinbarer 40g 24 Enheter, på denne måten tilpasser den seg dine behov. Akkurat nå Purepower Kokosproteinbarer 40g 24 Enheter på lager og prisen er 78.4296 $. Med vårt utvalg av Barer artikler, kan du finne alt du trenger på ett sted.

Spesifikasjoner Purepower Kokosproteinbarer 40g 24 Enheter

Farge
Blå
Underkategorier
Energi
Mengde
Eske
Opplæring
I løpet av
Koffein
Koffeinfritt

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up