up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Rinat Keeperhansker Evolution Moya

plus
Rinat

Rinat Keeperhansker Evolution Moya

Produktbeskrivelse Rinat Keeperhansker Evolution Moya

BACK: Latex innkapslet ved hjelp av høy frekvens for å gi kropp og volum, montert på en tekstilbase med høy permeabilitet for å holde interiøret friskt.

CUT: Ergonomisk som passer til den naturlige formen på hånden.

PALMA: 3mm Latex XP + 3mm PU. Gir utmerket grep og pute. Anti-slip gel på innsiden av latexen for å forhindre at hansken beveger seg, noe som gir deg en følelse av større sikkerhet.

Lukk: Tilpasset hodebånd. Kombinasjon av latex og tekstil. Den latex klemmer håndleddet nederst på håndflaten som gjør palmen utvidet funksjon. Lang elastisk armbånd som gir bedre støtte til håndleddet.


Velkommen til vår Rinat Keeperhansker Evolution Moya spesiell avtale. Hos goalinn, kan ikke bare forbrukerne finne den beste prisen for sitt fotball utstyr, men også ekspertinformasjon om fotball produktene de ønsker å kjøpe. Produktprisene er oppdaterte og alle nødvendige filtre er tilgjengelige, slik at du kan sammenligne lignende produkter fra kjente kategorier som Keeperhansker head-to-head.

Spesifikasjoner Rinat Keeperhansker Evolution Moya

Beskyttelse
Nei
Skjæretype
Flat
Farge
Oransje
Alder
Voksen

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up