up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Tachan Football Wood Desktop 69X37Xx24

plus
Tachan

Tachan Football Wood Desktop 69X37Xx24

Produktbeskrivelse Tachan Football Wood Desktop 69X37Xx24

Størrelse bordfotball i tre 69 x 37 x 24 cm, med ben og inkluderer tusj.
Liker du Tachan Football Wood Desktop 69X37Xx24? Gå inn på vår fotball seksjon og oppdage et stort utvalg av Underholdning produkter og tilbehør som kan hjelpe deg å realisere dine fritidsaktiviteter. Vi bekrefter at fotball produktene er i perfekt stand. Ikke se noe videre! Vår kolleksjon av Underholdning finnes i forskjellige farger og stiler.

Spesifikasjoner Tachan Football Wood Desktop 69X37Xx24

Farge
Brun
Produkttype
Football tables

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up