up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

top
Hjem

Legetøj

Opbygning Spil

()
load

Hvad er byggespil for børn?

Byggespil

Byggespil er de spil, der giver børnene flere åbne muligheder for at skabe den struktur, som de foretrækker. Brugen af abstrakte modulære strukturer og byggelegetøj giver børn mulighed for at bruge deres fantasi, kreativitet og opfindsomhed. Byggespil hjælper med at udvikle dine børns tænkning og problemløsningsevner. Byggesæt giver børn mulighed for at udvikle og bygge, hvad de kan forestille sig og beslutte den bedste måde at fuldføre deres opsætning. Et byggesæt indeholder en samling af standardiserede komponenter og dele, der bruges til konstruktion af en eller flere strukturer. Stykkerne bruges til at skabe en struktur, der skal være kompakt ved at samle de dele, der udgør den. Byggespillet kan have forskellige niveauer af kompleksitet; let, middel eller svær. Du kan købe disse sæt fra Barbie , Hot Wheels , Janod , Jurassic World og Lego .

Tips til valg af byggelegetøj til børn

Når du vælger byggelegetøj , bør dit barns sikkerhed være dit primære fokus, og at lave nogle undersøgelser, før du foretager et valg, kan hjælpe dig med at vælge det bedste for dit barn.
Vælg et byggesæt , der passer til dit barns alder. Legetøj, der er lavet til ældre børn, har ofte komplekse funktioner og dele, der kan være for komplekse til yngre børn.
Byggelegetøj , der er lavet af stærk plastik, inkluderer typisk giftige kemikalier som PVC og mere. Prøv at vælge sikkert byggelegetøj til dit barn.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk