up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

Sports Motorcykelkørsel børn

Sports Motorcykelkørsel børn

Find et bredt udvalg af Sports Motorcykelkørsel-produkter til børn. Oplev de bedste tilbud hos kidinn. Hurtig levering og sikker betaling.

Fremhævede produkter i Sports Motorcykelkørsel

Mærker for Sports Motorcykelkørsel

Hvordan vælger man motorcykeltilbehør til børn?

Støvler

Støvler er nødvendigt tilbehør til motorcykling . Støvler, der bruges til motorcykling, er lavet af et meget stabilt materiale og kan beskytte dine fødder mod skader i tilfælde af et udskridning eller stød. Sålen på disse støvler er meget modstandsdygtig og holder fødderne afslappede. Du kan købe støvlerne hos Shot , Alpinestars , Moose Soft goods .

Hjelme

Hjelme er specielt designet og skabt til brug under motorcykling. Hjelme bruges til at dække hovedet i tilfælde af et fald eller styrt. Hjelme fås i utallige typer og har typisk en hård ydre skal med et blødt indre.

Jakker

Jakker fremstår som en af de essentielle til at køre på motorcykel, især om vinteren. Jakkerne er designet til at blive brugt over tøjet, når du kører på motorcykel. Børn bruger normalt jakker som en nødvendig varm beklædning om vinteren for at køre på motorcykel.

Overalls til at køre på motorcykel

Overallerne er heldragter, der bruges til at holde kroppen varm, mens du kører på motorcykel. Dens umiddelbare funktion er at holde en person sikker, mens den kører på motorcykel. Jumpsuiterne kommer i et blandet udvalg af farvestoffer og designs. De fleste overalls er lavet af slidstærke stoffer.

Bukser

Bukser er en type tøj med justerbar talje, der bruges til at køre på motorcykler. Motorcykelbukser er lavet af syntetisk materiale for at holde dine ben behagelige i koldt vejr. Disse bukser er også godt ventilerede for at holde dig tør, mens du rider. De kommer i mange forskellige nuancer og længder.

Tshirts

Skjorterne kan bruges som undertøj, når man kører motorcykel. Men motorcykeltrøjer er normalt lavet til at være lette og ventilerede. Især i sommersæsonen bruges trøjerne til motorcykelkørsel. T shirts kommer i mange forskellige farver og designs.

Mere om motorcykling:

Du skal også bruge tilbehør og dele, handsker, briller, kropsbeskyttelse osv. for at køre på motorcykel. Handsker bruges til at beskytte hænderne under motorcykling. Beskyttelsesbriller holder dine øjne beskyttet, og kropsbeskyttelse holder dig også sikker i tilfælde af et uheld.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk