up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

top

Hur väljer man matarflaskor för spädbarn?

När det kommer till att välja matflaskor och klassiska nappar för spädbarn kan du bli överväldigad av antalet alternativ som finns på marknaden. Det finns så många material, former och storlekar som kan göra dig nervös över vad som borde vara rätt för ditt barn. Det finns ingen godkänd riktlinje men om du tänker på några viktiga punkter kan du göra ett bättre val.

Flaskmaterial

Philips Avent Natural flaskan för spädbarn är gjord av olika material som glas, plast, silikon och rostfritt stål. Plastflaskor är lätta och går inte sönder om de tappas av misstag. Silikonflaskor är gjorda av silikon BPA fria. De är lätta och behåller inte lukten. Glasflaskor är hållbara. Vissa matarflaskor av glas kommer med en silikonhylsa som skyddar dem från skador.

Flaskans form och storlek

Mjölkpulverautomater finns i olika storlekar men har vanligtvis två huvudformer: standard och vinklar. De raka flaskorna är lätta att fylla och tvätta. Vinklade flaskor är böjda i nacken, vilket hindrar ditt barn från att svälja luft. För nyfödda bör små matarflaskor väljas. Cybex , Tommee Tippee , Philips Avent , Safta och Fisher price är de bästa tillverkarna av matnings och digivningstillbehör för nyfödda.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga