up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Palautuminen ja Hoito moottoripyöräily

Palautuminen ja Hoito moottoripyöräily

Löydä laaja valikoima tuotteita Palautuminen ja Hoito tuotteita henkilölle moottoripyöräily. Löydä parhaat tarjoukset osoitteessa motardinn. Nopea toimitus ja varma maksu.

Esiteltävät tuotteet Palautuminen ja Hoito

n merkit Palautuminen ja Hoito

Vinkkejä parhaan palautumisen valitsemiseksi moottoripyörälle

Sähköstimulaattorit

Sähköstimulaattorilaite , joka tunnetaan myös sähköisenä lihasstimulaattorina EMS tai neuromuskulaarisena sähköstimulaattorina NMES, toimii toimittamalla sähköisiä impulsseja lihaksiin, jolloin ne supistuvat ja rentoutuvat. Laite koostuu elektrodeista, jotka asetetaan iholle kohdelihasryhmien päälle. Nämä elektrodit on kytketty laitteeseen, joka lähettää sähköimpulsseja lihaksiin. Sähköimpulssit jäljittelevät luonnollisia sähköisiä signaaleja, joita aivot lähettävät lihaksille fyysisen toiminnan aikana. Kun sähköimpulssit toimitetaan lihaksiin, ne saavat lihakset supistamaan ja rentoutumaan toistuvasti. Tämä voi auttaa vahvistamaan ja kiinteyttämään lihaksia, parantamaan verenkiertoa, vähentämään lihasten arkuutta ja jännitystä sekä edistämään rentoutumista. Sähköstimulaattoreita voidaan käyttää moniin tarkoituksiin, mukaan lukien kuntoutukseen vamman jälkeen, urheilullisen suorituskyvyn parantamiseen ja lihaskipujen ja jännityksen vähentämiseen.

Ensiapu

Ensiapu on pakkaus tarvikkeita, jotka ovat välttämättömiä lääketieteellisen avun antamiseksi. Ensiapulaukku voi auttaa estämään lisävaurioita. Ensiapupakkaus sisältää tyypillisesti erilaisia tarvikkeita ja laitteita, joita voidaan käyttää perusterveydenhuollon tarjoamiseen vamman tai hätätilanteessa. Vaikka ensiapulaukun tarkka sisältö voi vaihdella pakkauksen koosta, tarkoituksesta ja sijainnista riippuen.

Rullat ja hierontapallot

Rullavaahto on lieriömäinen harjoitus ja itsehierontatyökalu, jota käytetään kohdistamaan ja vapauttamaan lihasjännitystä ja arkuutta. Vaahtotelaa käytettäessä käyttäjä tyypillisesti asettaa rullan maahan ja asettaa kehonsa sen päälle kohdistaen painetta kohdelihasryhmään. Tämän jälkeen käyttäjä pyörittää vaahtotelaa edestakaisin lihaksen pituudella kohdistaen painetta lihaskudoksen laukaisupisteisiin tai solmuihin. Tämä voi auttaa hajottamaan kiinnikkeitä ja lisäämään verenkiertoa, mikä voi vähentää lihasjännitystä, arkuutta ja parantaa joustavuutta. Vaahtorullia käytetään yleisesti fysioterapiassa, urheiluharjoittelussa ja kunto ohjelmissa parantamaan lihasten palautumista, ehkäisemään vammoja ja parantamaan suorituskykyä.

Älykkäät vaa´at

Älyvaaat ovat laitteita, joita käytetään painon ja kuntotason tarkistamiseen. Niiden avulla voidaan määrittää rasvan, lihasmassan ja veden prosenttiosuudet kehossa.

Itsehieronta ja pressoterapia

Itsehieronta ja pressoterapia voivat tukea kivun, lyönnin ja lihasten lievitystä sekä parantaa kestävyyttä ja energiaa sekä kehossa että mielessä. Se voi myös parantaa verenkiertoa.

Lisää palautumisesta:

Lisää palautumiseen kuuluu nivelsuojat, urheiluvoiteet, teippaus ja henkilökohtainen hoito. Lihasten palautumistuotteita voi ostaa Garminilta , Safe Maxilta , Muc Offilta , Tatonkalta , XLC:ltä ja Mizunolta .

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje