up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hjemmeside

adidas Sportswear

adidas Sportswear

Avdelinger

Barneklær

Barnesko

Dameklær

Damesko

Herreklær

Herresko

Allt ( adidas Sportswear )

Bestselgere

Se alle produkter flecha

Om adidas Sportswear

Finn din perfekte casual og sporty look med Adidas sportsklær hos Runnerinn . Det er et tyskbasert merke grunnlagt i 1949. Adidas er nå et av de ledende sportsprodusentene på grunn av dets førsteklasses passform og utmerkede design. Det har blitt den største sportsprodusenten i Europa. Merket tilbyr nesten alt av sportsklær, sko og annet sportsrelatert tilbehør. Adidas klær og sko får deg til å føle deg komfortabel, men likevel stilig med sine unike og trendy design og pustende materiale.Prøv de beste Adidas-skoene!


Adidas er først kjent for sine sko av beste kvalitet. Adidas-sko for menn er det perfekte eksempelet på stil og innovasjon. Det er en tro på at kvalitet og innovasjon ikke kan gå sammen, men Adidas herresko endrer denne regelen ved å gi begge deler for å løfte ytelsen til et nytt nivå. Adidas damesko er perfekte for enhver anledning. Adidas tilbyr sitt bredeste utvalg av skoalternativer som kan få deg til å føle deg stilig og komfortabel. De kan få deg til å skille deg ut fra mengden med ditt klassiske utseende.

Adidas joggesko er et utmerket valg for hverdagsgåing og løping. Adidas-teknologien er en stor innovasjon for løping på grunn av den langvarige kraften i mellomsålene. Det er en stor suksess når det gjelder å gi større komfort ved å dempe når du løper eller går med stabilitet og støtte til føttene. I tillegg gjør deres vanntette materiale dem bærbare selv på regnværsdager uten å bekymre deg for noe for å forbedre ytelsen din.


Adidas sportsklær får deg til å se stilig ut


Adidas var først kjent bare for skoene sine, men ved å lage de mest fasjonable og komfortable treningsdressene går selskapet nå etter så mye mer. Adidas treningsdresser er det riktige valget for å vise frem en sporty stil. Du kan finne de beste treningsdressene med stoffer av utmerket kvalitet, slik at de er mest komfortable og med de nyeste motedesignene laget til perfeksjon, slik at øyeblikket ditt med avslapning blir morsommere. Med et stort utvalg av farger og stiler kan du bruke dem som ett stykke eller mikse og matche dem for å lage mange forskjellige mulige alternativer.

Adidas-hettegensere kan holde deg varm og komfortabel. Mykt, pustende stoff holder deg kjølig og komfortabel, og unike design og trykk, sammen med livlige fargekombinasjoner med de tre stripene varemerket, hjelper deg å vise frem ditt moderne utseende. Fullfør vinterlooken din med et par Adidas-sokker . De kan holde deg varm med sitt myke bomullsmateriale. På denne måten kan føttene dine puste lett og holde deg tørr og komfortabel hele dagen.

clouse menu Lukk