Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

Herresko

Herresko løping og triathlon

Finn et bredt utvalg av Herresko-produkter for løping og triathlon. Oppdag de beste tilbudene hos runnerinn. Rask levering og sikker betaling.

Leter du etter løpesko?

Vi hjelper deg med å finne de riktige skoene

Leter du etter løpesko?

Utvalgte produkter av Herresko

Merkevarer av Herresko

Hvordan velge joggesko

Med vekt på demping og stabilitet har vi flere alternativer innen løpesko. Ta en titt nedenfor på ulike typer sko som passer for ulike behov til løpere;

Uformelt

Fritids eller fritidsløpesko brukes av nybegynnere for å trene, trene, gå ned i vekt eller forbedre den generelle aerobe kondisjonen. Uformelle sko må tilby en anstendig mengde fleksibilitet, demping, støtte og pusteevne til løperen.
Sørg for at fritidsskoen din for løping sitter godt og føles komfortabel. Uformelle løpesko er vanligvis lette og gir mindre demping enn løpesko.

Joggesko

Å løpe i feil sko kan føre til alvorlige katastrofer. Derfor er det lurt å velge perfekte løpesko avhengig av hvor du skal. Sørg for at joggeskoene du velger er komfortable og godt dempet. Adidas , Salomon , Nike , Asics , Altra , New Balance , La Sportiva , Merrell , og Mizuno er kjente merker som tilbyr løpesko av høy kvalitet.

Sandaler

I tillegg til joggesko, blir løpesandaler mye mer populære i disse dager. De er lette og enkle å løpe i, har en tøff, klatrereim og spesialisert sålegrepsteknologi. Disse løpesandalene er slitesterke takket være EVA+ naturgummi Vibram vanntett såle. Du kan finne et stort utvalg av løpesandaler for menn, kvinner og barn.

Track sko

Sprintpigger har en stiv plate under hele foten som vil støtte løping på tærne for å gi maksimal bevegelse fremover i løpet av løpeturen.
Kortdistanse og mellomdistanse joggesko har en tynn hæl og gir minimal demping til foten; derfor er de ikke egnet for løp over lengre avstander.

Trail joggesko

Når du velger terrengløpesko, husk at de er solidere, mer robuste og derfor tyngre enn standard joggesko. Løpesko er også ofte vanntette, vanligvis med Gore Tex og lærmateriale.
For å beskytte mot steiner, pinner og andre hindringer du kan møte i ulendt terreng, tilbyr disse skoene slitesterke såler.

Herresko løping og triatlon

Triatlonsko ligner på andre typer løpesko som brukes i racing, med automatiske bindingsklosser. De har bare en eller to stropper for enkel festing i stedet for lisser eller spenner som finnes i andre typer løpesko. Løpe og triatlonsko for menn har et sømløst interiør som er designet for å holde dine bare føtter komfortabelt.

Tilbehør og reservedeler

For en trygg og problemfri løpeopplevelse, må en løper ha noe tilbehør i vesken. For eksempel er strikk, lisser, reflekterende strikker, innleggssåler og stegjern de få viktige løpeskotilbehør og reservedeler du bør vurdere å ha i løpebagen.