up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

top

Hva er armer og benvarmere?

Armer og benvarmere er et verdiskapende skap i ethvert treningssett for en sportsmann.
Armene og beina varmere spiller en viktig rolle i å effektivt gjennomføre treningsrutinen, og har fordeler på forskjellige måter. Som navnet antyder, fungerer armer og benvarmere som et beskyttelsesverktøy og fungerer som kompresjon for skader. De beskytter deg mot UV solstrålene som direkte påvirker huden din. Det kan også hjelpe i blodsirkulasjonen slik at du kan prestere enda bedre.
Armer og benvarmere hjelper deg med å føle deg komfortabel mens du er på farten, og gir deg en hyggelig og koselig følelse. De er også ganske fasjonable da de er tilgjengelige i en rekke farger og stiler.

Stoff som ble brukt i produksjonen

Vanligvis består de av syntetisk materiale, dvs. nylon, polyester, polyuretan etc.
Materialet som brukes i fremstillingen er tøyelig og lett å justere.
Armvarmere utvider kraftkilden til musklene dine som vil hjelpe deg med å øke energien din. Armvarmene sitter godt på armene dine, men gir en praktisk komprimering til musklene dine, noe som resulterer i økt oksygentilførsel til musklene.

Benvarmere starter fra ankelen og går til låret og hjelper til med å holde beina varme under kalde forhold. De er tøyelige og lette, lette å bære og justere hvor som helst i sportssettet. Den gir deg høy fleksibilitet og lar deg fritt bevege deg.
Noen av de kjente merkene som tilbyr de beste arm og benvarmere er nevnt nedenfor;
Nike , La Sportiva , Mizuno , Raidlight , 2XU .

clouse menu Lukk