up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

top

Hvordan velge batterier for kjøring?

Å velge riktig batteri er kanskje ikke en enkel oppgave, siden utviklingen av teknologien skjer så raskt at man kan bli forvirret når man tar den riktige avgjørelsen om å velge det perfekte batteriet. Siden batterier er den viktigste komponenten i nesten alle enheter, er prosessen for å få den beste ganske betydelig.
Hovedsakelig alle batterier inkluderer to terminaler. Den ene er merket som positiv mens den andre terminalen er merket negativ. Batterier fungerer på en måte som gjør at elektrisk energi omdannes til kjemisk energi når de lades, og når strømmen er trukket, reverseres prosessen.
For å velge riktig batteri for enheten din, må følgende punkter kontrolleres.

Må batteriet være oppladbart?

Oppladbare batterier er mer holdbare enn sine motparter ikke oppladbare. Siden deres brukbare levetid vil være mye lengre enn de ikke oppladbare, kan de imidlertid være litt høye i kostnad per enhet, selv om den opprinnelige kostnaden vil bli veid opp mot innflytelsen ved å være gjenbrukbare.

Har batteriet høy energitetthet?

Høy energitetthet betyr at applikasjonen din har et høyt energipotensial for en lav vektverdi. I batterier med høy energitetthet er vekten på batteriet lav, men ytelsespotensialet er høyt.

Spiller levetiden til batteriet virkelig noen rolle?

Batteri med lang levetid vil gi den virkelige opplevelsen av tilfredshet. Lang batterilevetid er betydelig for en forbruker å bruke.
Noen av de mest kjente merkene du kan velge mens du er på kjøpet er Suunto , Sigma , Led Lenser , Mag Lite , Fenix .

clouse menu Lukk