up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Injinji Sokker Run Lightweight Mini-Crew

plus
Injinji

Injinji Sokker Run Lightweight Mini-Crew

Se flere relaterte produkter til:

Produktbeskrivelse Injinji Sokker Run Lightweight Mini-Crew

Vårt letteste løpende mini mannskap gir maksimal komfort med minimal bulk. Designet legger stoff rundt hver tå, og eliminerer hud på hudfriksjon som kan forårsake blemmer. Og det gir tærne frihet til å splitte, justere naturlig og jobbe uavhengig for bedre komfort, balanse og grep. COOLMAX®-fibre og en pustende mesh-topp holder føttene kjølig og tørr, og den sømløse ergonomiske konstruksjonen og den integrerte buestøtten gir en sikker, glidfri passform. Mini mannskapslengde sitter rett under ankelen for ruskbeskyttelse og kjølig komfort.
Oppdag det store utvalget av løping og triathlon produkter fra Injinji som vi har på lager til de beste prisene. Hos runnerinn, din nett løping og triathlon butikk lar deg kjøpe på nett vår topp produkt Injinji Sokker Run Lightweight Mini-Crew fra huset ditt med alle garantier for å sende innen 24/48t.

Spesifikasjoner Injinji Sokker Run Lightweight Mini-Crew

Farge
Grå

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Injinji Sokker Run Lightweight Mini-Crew

Godt produkt

-

Den kom innen den angitte perioden og i perfekt stand.

Injinji Sokker Run Lightweight Mini-Crew

Gode løpesokker

-

Virkelig bra å løpe i, sitter godt på foten.

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up