up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Injinji Sokker Ultra No-Show

Injinji Sokker Ultra No-Show

Injinji Sokker Ultra No-Show

plus
Injinji

Injinji Sokker Ultra No-Show

Se flere relaterte produkter til:

Produktbeskrivelse Injinji Sokker Ultra No-Show

Ultra Run No Show er konstruert for å gi komfort og støtte selv etter kilometervis med slitasje, og har polstret frotté i foten og tærne, for å myke opp virkningen av tøffe løp og treningsøkter på føttene. Hver tå er adskilt, eliminerer all hudkontakt mellom tærne og forhindrer blemmer, mens strikkede linjer på bunnen av fotsengen gir ekstra buestøtte. No Show-lengden hviler under ankelen og har en hælklaff for å beskytte mot gnagsår.


Egenskaper:

Blisterforebygging:
Med hver tå beskyttet, er hud-på-hud-friksjon fullstendig eliminert og beskytter foten din mot blemmer og varme flekker.

Fuktighetsbehandling:
Hver tå er pakket inn i svettetransporterende materiale slik at foten din blir tørrere og derfor mer komfortabel enn i tradisjonelle sokker.

Total fotutnyttelse:
Når tærne dine er adskilt og riktig justert, gjør dette at hele foten din kan delta i enhver atletisk aktivitet.

Mesh topp:
Gir maksimal pusteevne og ventilasjon på toppen av foten.

Beskyttelsespute:
Ekstra demping på fotsengen for å øke fotkomforten.

Polstrede tær:
Ekstra pute gjennom tærne med mellomvektsfrotté gjennom tærne.


Spesifikasjoner:

Fiberinnhold:
33% Coolmax® 64% Nylon, 3% Lycra®
Velkommen til våre Injinji Sokker Ultra No-Show spesialtilbud! Tenk på runnerinn når du ønsker å fornye dine løping og triathlon materialer. runnerinn er er en nettbutikk som fungerer samme med de beste nasjonale og internasjonale merkene som Injinji så du kan finne alt du ser etter for og nye ditt liv. Sjekk våre tilgjengelige produkter i Dameklær.

Spesifikasjoner Injinji Sokker Ultra No-Show

Farge
Rød

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Injinji Sokker Ultra No-Show

Perfekte komfortsokker

-

Fra det øyeblikket jeg brukte dem, var de en stor trøst. Utmerkede sokker.

Injinji Sokker Ultra No-Show

Utmerket

-

Flotte sokker, han ser ikke ut til å ha dem på seg

Injinji Sokker Ultra No-Show

Utmerkede sokker

-

De er det beste merket med sokker med 5 tå. Spesielt disse er veldig gode for alle avstander på stien. De er sjenerøst polstrede og svært komfortable. De ser bra ut til sommeren fordi de er korte stokk.

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up