up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Inov8 Trail Løpesko Trailtalon 235

Inov8 Trail Løpesko Trailtalon 235

Inov8 Trail Løpesko Trailtalon 235

Inov8 Trail Løpesko Trailtalon 235

Inov8 Trail Løpesko Trailtalon 235

Inov8 Trail Løpesko Trailtalon 235

plus
Inov8

Inov8 Trail Løpesko Trailtalon 235

Produktbeskrivelse Inov8 Trail Løpesko Trailtalon 235

Denne responsive terrengløpeskoen veier bare 235 g og har nå forsterket overdel, og er bygget for fart og smidighet. Supergripende klosser i flere retninger lar deg løpe med selvtillit over dalen og fjellterrenget, mens POWERFLOW-mellomsålen tilbyr demping og energiretur. En forsterket, pustende mesh-overdel gir en komfortabel passform, mens en ekstern hælholder, sveisede filmoverlegg og tåstøtfanger gir ekstra støtte og beskyttelse.


Spesifikasjoner:

- Fit Scale: 4
- Fall: 4 mm
- Fotseng: 6mm Power Fotseng
- Mellomsåle Stack: 11mm / 7mm
- Produktvekt: 235g / 8.225oz
- Såleblanding: Inov-8 gummi
Hvis du ser etter gode kvalitets Terrengløping sko artikler, da vil vårt utvalg av Terrengløping sko definitivt møte dine forventninger. Vi anbefales for deg Inov8 Trail Løpesko Trailtalon 235, prisen er 128.99 $ og er tilgjengelig. runnerinn er det beste alternativet for å kjøpe løping og triathlon utstyr til den beste prisen. Hvis du finner en lavere for Inov8 Trail Løpesko Trailtalon 235, offentlig tilgjengelige pris et annet sted, vil vi matche det!

Spesifikasjoner Inov8 Trail Løpesko Trailtalon 235

Trinn
Nøytral
Miste
0-4 mm
Farge
Blå
Vekt fottøy
Fra 200 g til 250 g
Funksjoner
Reflekterende detaljer
Skobredde
Slank

Leter du etter løpesko?

Leter du etter løpesko?

Vi hjelper deg med å finne de riktige skoene

Start

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up