up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Kelme Løpesko Valencia

plus
Kelme

Kelme Løpesko Valencia

Produktbeskrivelse Kelme Løpesko Valencia

Ny sko til KELME-løpefamilien, ny sesong ny by. Cushion Valencia skiller seg ut for sin åpne design, basen er bygget på et teknisk nett som letter inntrengning av luft og holder foten på en stabil temperatur. Overdel bygget med termoforseglede deler som gjør den veldig lett da de ikke har sømmer. Tilpasset KELME-såle med en ny blanding i siste generasjon Phylon, som absorberer mer støt i hvert trinn, såle montert i EVA og sydd i Estrobel.


Spesifikasjoner:

Sammensetning: Tekstil og syntetisk


Kelme Løpesko Valenciaer perfekt for å fullføre ditt løping og triathlon utstyr. I vår nettbutikk runnerinn, kan du tjene på de mange fordelene, og hvis du legger inn bestillingen umiddelbart på runnerinn, vil du motta det innen få dager hjem. Dessuten, i vår nett løping og triathlon butikk kan du finne andre løping og triathlon produkter som supplerer Kelme Løpesko Valencia.

Spesifikasjoner Kelme Løpesko Valencia

Trinn
Nøytral
Miste
9-12 mm
Farge
Blå
Vekt fottøy
Over 300 g
Skobredde
Standard

Leter du etter løpesko?

Leter du etter løpesko?

Vi hjelper deg med å finne de riktige skoene

Start

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Kelme Løpesko Valencia

Kelme valencia

-

Super komfortable sko.

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up