up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

360

Mizuno Trail Løpesko Wave Mujin 8

Mizuno Trail Løpesko Wave Mujin 8

Mizuno Trail Løpesko Wave Mujin 8

Mizuno Trail Løpesko Wave Mujin 8

Mizuno Trail Løpesko Wave Mujin 8

plus
Mizuno

Mizuno Trail Løpesko Wave Mujin 8

Produktbeskrivelse Mizuno Trail Løpesko Wave Mujin 8

Føler deg komfortabel med å løpe gjennom de tøffeste løypemiljøene med Wave Mujin 8, designet for å holde deg trygg under løypene dine. Den har Mizuno Enerzy, gjennom hele bunnen av mellomsåle, for fantastisk demping og energiretur, samt Mizuno Wave for stor stabilitet


Funksjoner:

Mizuno Enerzy brukes gjennom hele bunnen av mellomsålen for å gi utmerket demping og energiretur.
Mizuno Wave øker stabiliteten uten å ofre demping. Fordi den er utstyrt foran og bak, skaper det en jevnere følelse når du kjører på fjellstier.


Spesifikasjoner:

Vekt: 360g (M) / 300g (W)


Teknologi:

Inspirert av naturen er Wave en unik mellomsåle-teknologi som gir både demping og stabilitet. Wave'S Unique Shape absorberer og sprer effekten ved fotstreik, noe som resulterer i en jevnere, mer dempet følelse på hvert trinn.
Gir en godt dempet landing med fantastisk energiutbytte. Dette mellomsålematerialet overgår alle forventninger om komfort som er satt av tidligere materialer.
En original gummiblanding utviklet av Michelin som gir mer grep og komfort
En unik mellomsåleblanding som gir høy komfort og ytelse, mens den er ekstremt lett
Tenker du på og kjøpe Mizuno Trail Løpesko Wave Mujin 8? Dette er en av stjerneproduktene hos runnerinn, nett løping og triathlon butikken. Prisen er 163.155 $, begrenset tid! Hos runnerinn kan du dra nytte av de største fordelene og finne produkter fra Mizuno til den beste prisen. Alle våre løping og triathlon produkter har en kvalitetsgaranti fra produsent.

Spesifikasjoner Mizuno Trail Løpesko Wave Mujin 8

Trinn
Nøytral
Miste
9-12 mm
Farge
Grå
Vekt fottøy
Over 300 g
Skobredde
Standard
Eneste teknologi
Michelin®

Tecnologias Mizuno Trail Løpesko Wave Mujin 8

Leter du etter løpesko?

Leter du etter løpesko?

Vi hjelper deg med å finne de riktige skoene

Start

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Mizuno Trail Løpesko Wave Mujin 8

Gleder meg til å prøve dem! :)

-

Kunne ikke få disse skoene i mitt land. Portoen var rask. Esken ble banket opp, men sko i gode forhold. Jeg har drevet med Mizunos i over 20 år. Størrelsen passer perfekt som vanlig. Gleder meg til å prøve dem på tur! :)

Mizuno Trail Løpesko Wave Mujin 8

En av mine beste løpesko

-

Dette er mitt andre par Mizuno Wave. Samlet sett har Mizuno en veldig behagelig lest for de med brede føtter. Utmerket demping, knesmerter var borte ved bytte til asfalt. Wave Mujin 8 har utmerket grep på ulike underlag, den holder godt selv i nysnø og gjørme.

Mizuno Trail Løpesko Wave Mujin 8

Utmerkede sko og service

-

Mottok skoene mine i dag, kunne ikke kjøpe dem i mitt land. Portoen var veldig rask. Skoene er kjempefine! Utmerket kvalitet, akkurat det jeg trenger. Takk runnerinn.

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up