up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Naked Chaleco Ultra HC

Naked Chaleco Ultra HC

plus
Naked

Naked Chaleco Ultra HC

Produktbeskrivelse Naked Chaleco Ultra HC

Bruker samme stoff som Running Band som unngår å føle overdreven trykk
Lett (99,2 g)
Mer enn 3 liter kapasitet (plass til flere kolber, ernæring, tilbehør og køller)
100 % av kapasiteten strategisk fordelt på ulike lommer
Reflekterende elementer
Dobbelt gummisystem på fronten slik at du har hydreringsrøret for hånden
Nøkkelklipp
Nødfløyte
Inkluderer 2 flasker på 350 ml hver
12 spesifikke størrelser for menn fra 86 cm til 114 cm i trinn på 2,5 cmHos løping og triathlon butikken, runnerinn, kan du finne forskjellige størrelser av Naked Chaleco Ultra HC og en variasjon av ulike farger. I tillegg kan du fullføre din bestilling med produkter relatert med Naked Chaleco Ultra HC som kategorien Hydrering fra vår nett løping og triathlon butikk. Les våre eksperters veiledingsguide om løping og triathlon utstyr, i tillegg til Naked Chaleco Ultra HC omtalene.

Spesifikasjoner Naked Chaleco Ultra HC

Farge
Svart
Kapasitet
0-10 L
Skjønn
Mann
Alder
Voksen

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Naked Chaleco Ultra HC

Naken ryggsekk

-

Fuktighetsvesten er veldig behagelig. Ingenting beveger seg når du løper og inneholder alt du trenger for stiracing. Veldig fornøyd fra Chile med produktet mitt.

Naked Chaleco Ultra HC

Super del!

-

Passer som hånd i hanske! Flott produkt for stiløping og ultras!

Naked Chaleco Ultra HC

Strålende

-

Veldig behagelig og stor lagringskapasitet. Den leveres med to myke kolber av merkevaren din. Jeg anbefaler å bruke størrelsesguiden for å velge riktig størrelse. I vårt tilfelle, da vi løper spesielt om vinteren, tok vi en størrelse til for å kunne ta den på en genser eller vindjakke, og alt var perfekt.

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

Сопутствующие товары

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk
up up