up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Oakley Jawbreaker

Oakley Jawbreaker

Oakley Jawbreaker

Oakley Jawbreaker

plus
Oakley

Oakley Jawbreaker

Produktbeskrivelse Oakley Jawbreaker

Tilpass utseendet på Oakley-brillene og få den beste optiske ytelsen for hvor du bruker det mest. Alle utskiftningslinser har den uslåelige klarheten, slagfastheten og 100% UV-filtrering av Oakley's High Definition Optics® (HDO®).

Egenskaper:

Lystransmisjon: 93%

Lysforhold: Lavt lys

Kontrast: Nøytral

spesifikasjoner:

Tilpass: Standard


Dra nytte av våre tilbud på Oakley Jawbreaker. I vår nett løping og triathlon butikk, hos runnerinn har vi de beste produktene sånn at du kan nyte dine aktiviteter uten vanskeligheter og med de beste løping og triathlon utstyret. Du kan også besøke andre løping og triathlon kategorier og finne produkter av merket Oakley til den beste prisen.

Spesifikasjoner Oakley Jawbreaker

Linsetype
Standard
Linsekategori
Kat.0 - Gjennomsiktig
Farge
Klar
Underkategorier
Briller
Produkttype
Linse

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Anbefalt

-

Rask levering, autentisk produkt til en svært rimelig pris.

Produkt som beskrevet

-

Produktet kom på 2 uker (!) fra Spania til Romania. Ikke av Fan Courier slik det vises i beskrivelsen, men av Romanian Post, via Dutch Post. Han hadde registrert sporingsnummer, som kan følges steg for steg. Godt pakket inn. Definitivt ekte Oakley. Produkter som beskrevet, passer godt til det jeg kjøpte! Veldig god kvalitet! Takk skal du ha!

God kvalitet

-

Erstatning av god kvalitet, lett å ta på briller

Perfekt transaksjon

-

Produktet kom raskt, utrolig godt pakket. Definitivt ekte Oakley-produkt

Produkt som beskrevet

-

Fin og rask levering. INGEN tilpassede plikter så mer enn glade også. Pakking var eksepsjonell. Produktet er som beskrevet, og Oakley trenger ingen introduksjon. Dette er de klare linsene og passer for indiske veiforhold for tidlige morgenturer, ettersom det er mindre lys og himmelen ikke er klar mesteparten av tiden.

Gode linser

-

.

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up