up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Oakley Radarlock Prizm Field Lenses

Oakley Radarlock Prizm Field Lenses

Oakley Radarlock Prizm Field Lenses

Oakley Radarlock Prizm Field Lenses

plus
Oakley

Oakley Radarlock Prizm Field Lenses

Produktbeskrivelse Oakley Radarlock Prizm Field Lenses

Tilpass deg endrede lysforhold eller bare endre utseendet ditt ved å bytte til et annet objektiv på få sekunder. Velg form og farge for å optimalisere ytelsen din, og velg et ventilert design hvis du vil ha kjølig luftstrøm. Linser med Iridium®-belegg stemmer nøyaktig overføring av lys for miljøet. Ikke-ventilerte linser er tilgjengelige med polarisering for å blokkere blendende stråler. Oakley-polarisering eliminerer dis og forvrengning som finnes i konvensjonelle teknologier for å skape den beste polariserte optikken på planeten.


Teknologi:

Prizm ™:
Prizm ™ er en revolusjon innen linseoptikk bygd på flere tiår med fargeforskning. Prizm ™ -linser gir enestående kontroll av lysoverføring, noe som resulterer i farger nøyaktig innstilt for å maksimere kontrasten og forbedre synligheten.


Tenker du på og kjøpe Oakley Radarlock Prizm Field Lenses? Dette er en av stjerneproduktene hos runnerinn, nett løping og triathlon butikken. Prisen er 59.99 $, begrenset tid! Hos runnerinn kan du dra nytte av de største fordelene og finne produkter fra Oakley til den beste prisen. Alle våre løping og triathlon produkter har en kvalitetsgaranti fra produsent.

Spesifikasjoner Oakley Radarlock Prizm Field Lenses

Linsetype
Standard
Linsekategori
Kat.3 - Solfylt/sterkt lys
Farge
Lilla
Underkategorier
Briller
Produkttype
Linse

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Oakley Radarlock Prizm Field Lenses

Anmeldelse

-

Rask levering og varen mottatt i god stand.

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

Сопутствующие товары

clouse menu Lukk
up up