up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

360

Salming Løpesko Enroute 2

Salming Løpesko Enroute 2

Salming Løpesko Enroute 2

Salming Løpesko Enroute 2

Salming Løpesko Enroute 2

plus
Salming

Salming Løpesko Enroute 2

Produktbeskrivelse Salming Løpesko Enroute 2

EnRoute til ditt personlige beste! EnRoute, siden lanseringen våren 2017, har raskt blitt Salming's goto distanse og treningssko på grunn av sin lette vekt og drevne følelse. Likevel opprettholde nok rebound pute for å gi den glatte turen. EnRoute er et naturlig valg for Boston Marathon så vel som tidlig morgenkjøring. Salming EnRoute bringer glede av å løpe, en sko som kan være din partner uansett hvilken fotstrekk eller løpeskjema du viser.

Salming Løpesko Enroute 2 har en 100% pengene-tilbake-garanti. Hvis for en eller annen grunn du ikke er helt fornøyd med ditt Salming Løpesko Enroute 2 som du har kjøpt hos runnerinn, har du 30 kalenderdager fra levering til du ønsker å returnere den. I tillegg kan du i vår nett løping og triathlon butikk oppdage en rekke produkter av merket Salming og fullføre din bestilling av løping og triathlon produkter alltid til den beste prisen.

Spesifikasjoner Salming Løpesko Enroute 2

Trinn
Nøytral
Miste
5-8 mm
Farge
Blå
Vekt fottøy
Fra 250 g til 300 g
Skobredde
Standard

Leter du etter løpesko?

Leter du etter løpesko?

Vi hjelper deg med å finne de riktige skoene

Start

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up