up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

360

Salming Løpesko Enroute

Salming Løpesko Enroute

Salming Løpesko Enroute

Salming Løpesko Enroute

Salming Løpesko Enroute

plus
Salming

Salming Løpesko Enroute

Produktbeskrivelse Salming Løpesko Enroute

Utviklingsprosessen til EnRoute har vært basert på Salmings Natural Running Support System? Som forenkler for hver løper å finne og holde seg i sin naturlige løpstrinn. Vi har sikret på et ikon med en Salming Running-sko som vil stå tidstesten, en sko som du kan kjøre uansett hvilken fotstreik eller løpeskjema. Øvre har blitt designet for å fusjonere med de ovennevnte støtte- og stabilitetsegenskapene, og skaper en solid responsiv og støttende enhet. Designtanken på det øvre er et Wrap Around Design-konsept, som består av fire forskjellige enheter som kommer sammen for å skape den tettsittende, komfortable første følelsen med god pust og passform. Den fullt integrerte ExoSkeleton? Er en del av snøringskonstruksjonen og holder foten på plass. Tungen har en gusset-design som er en del av den 3-lags øvre konstruksjonen som består av det store, myke luftnettet ved siden av foten, det andre laget er ExoSkeleton? Og for å forsegle alt av det tynne nettverket.

spesifikasjoner:

Vekt: 192 g

Dråpe: 6 mm

Mellomsåle: Rekyler? + Recoil R?

Yttersåle: Slitesterk lett gummi

Fôr: Mesh


Finn ut Salming Løpesko Enroute på lager, og til den beste prisen. Også ta en titt på våre Damesko salg og velge våre beste tilbud. Finn de nyeste reduksjoner og se alle våre salg på Løping produkter til utrolige lave priser! Alt dette for å sikre at du får den billigste avtalen hver gang hos runnerinn.

Spesifikasjoner Salming Løpesko Enroute

Trinn
Nøytral
Miste
5-8 mm
Farge
Svart
Vekt fottøy
Under 200 g
Skobredde
Standard

Leter du etter løpesko?

Leter du etter løpesko?

Vi hjelper deg med å finne de riktige skoene

Start

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up