up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

360

Scarpa Trail Løpesko Spin RS8

Scarpa Trail Løpesko Spin RS8

Scarpa Trail Løpesko Spin RS8

Scarpa Trail Løpesko Spin RS8

plus
Scarpa

Scarpa Trail Løpesko Spin RS8

Produktbeskrivelse Scarpa Trail Løpesko Spin RS8

Spin RS8 Trail Running Shoes er en terrengløpesko for kvinner Scarpa med en nøytral slitebanetype, designet for å reise lange avstander komfortabelt. Du vil oppdage at denne modellen har standard bredde og gir deg stabiliteten du trenger på svingete veier.

Denne Scarpa-turskoen inkluderer en eksoskjelettteknologi som tilpasser seg foten din og tillater riktig bevegelse. I tillegg inkluderer den en termosveiset TPU-film for større holdbarhet og motstand mot slitasje. I det øvre området,

Den eneste av denne hikingsko inkorporerer Megagrip forbindelsen i sålen som holder deg balansert, hindrer deg fra skrens. Fallet på denne versjonen varierer mellom 5 8 millimeter og lukkingen er den tradisjonelle med lisser som er fordelt langs vristen for å gi tilstrekkelig støtte til foten.

Spin RS WMN er en modell utviklet og designet spesielt for den kvinnelige foten. Inspirert av multi-vinneren SPIN-modellen, er RS ​​ideell for Ultra-stier og lange avstander, det gir god stabilitet og kontroll i alle terreng takket være Exoskeleton med en beskyttende termosveiset TPU-film. Spin RS WMN har den nyeste og mest innovative Vibram LiteBase-teknologien med MegaGrip-sammensetning som gjør det mulig å redusere sålenes vekt og øker dyping og grepytelse.

spesifikasjoner:

Øvre: Stoff + Film

Fôr: Stretch Textile

Sole: VELOX LBT

Siste: ARS

Vekt: 245g


Prøv å kjøpe fra den komforten av å bo hjemme fra din nett løping og triathlon butikk. Kjøp Scarpa Trail Løpesko Spin RS8 med laveste prisgaranti. Ikke vent lenger og oppdag andre lignende løping og triathlon produkter i Damesko kategorien som kan supplere din bestilling, runnerinn tilbyr en effektiv leveringstjeneste.

Spesifikasjoner Scarpa Trail Løpesko Spin RS8

Trinn
Nøytral
Miste
5-8 mm
Farge
Blå
Vekt fottøy
Over 300 g
Funksjoner
Vanntett
Skobredde
Standard
Eneste teknologi
Vibram®

Tecnologias Scarpa Trail Løpesko Spin RS8

Leter du etter løpesko?

Leter du etter løpesko?

Vi hjelper deg med å finne de riktige skoene

Start

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Perfekt

-

De er supergode for meg å gå på fjellet Komfortable og lette.

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up