up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

360

Vibram fivefingers Løpesko Cvt Hemp

Vibram fivefingers Løpesko Cvt Hemp

Vibram fivefingers Løpesko Cvt Hemp

plus
Vibram fivefingers

Vibram Fivefingers Løpesko Cvt Hemp

Produktbeskrivelse Vibram fivefingers Løpesko Cvt Hemp

Denne uformelle minimalistiske skoen gir naturelskere en pustende, bærekraftig glidelås på sko med en ekte barfotføt. CVT Hemp er laget av hamp / poly-blanding og designet for å glide på som en sko eller kaste seg tilbake som en tette, både holdbar og komfortabel.

Egenskaper:

Såle:

Vibram ® XS TREK er en teknisk sammensetning som gir flotte generelle ytelseskvaliteter, spesielt fleksibilitet og våt trekkraft. XS TREK vil bære deg fra stien til den urbane lekeplassen, og til og med til innendørs aktiviteter, på grunn av sine manglende egenskaper.

Vi Lite:

Ultimat i lyshet

Optimal lysbalanse og holdbarhet

Ideell for arbeid på føttene og lange turer i parken

XS Trek:

Optimal balanse mellom trekk og holdbarhet

Responsive på uforutsigbart terreng

Konstruert for stabilitet og komfort

spesifikasjoner:

Vekt: 2.785 oz

Sole Spec:

Innersåle: 2mm EVA + Anti Microbial Drilex Sockliner

Mellomsåle: 6,5 mm EVA

Gummi: 3,5 mm

Øvre materiale: Hamp / Poly Blend

Maskinvask Kald / Luft Tørr


Ikke vent lenger og kjøp Vibram fivefingers Løpesko Cvt Hemp med de beste leveransebetingelsene og til den beste prisen. I tillegg til runnerinn kan du finne andre Løping produkter i kategorien Damesko som kan supplere din bestilling. Kjøp Vibram fivefingers Løpesko Cvt Hemp og motta den så snart som mulig. Ta en titt på våre Løping tilbud og velg de beste tilbudene.

Spesifikasjoner Vibram fivefingers Løpesko Cvt Hemp

Trinn
Nøytral
Miste
0-4 mm
Farge
Svart
Vekt fottøy
Under 200 g
Skobredde
Standard

Leter du etter løpesko?

Leter du etter løpesko?

Vi hjelper deg med å finne de riktige skoene

Start

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Vibram fivefingers Løpesko Cvt Hemp

Flott

-

Glad for å finne en FiveFingers-modell som jeg kan bruke som en casual / livsstilssko. Jeg personlig ville ikke brukt disse som løpesko (for meg er den åpne toppen ikke en god løpesko fordi skoen kan falle av for lett).

Vibram fivefingers Løpesko Cvt Hemp

Sko du ikke kan føle

-

Min absolutte favorittfingre. Det er veldig lett å gli inn, de føles som en ny hud og er så lette at du glemmer at du til og med har på deg sko. Det er bare synd at de kommer i så få farger. Husk å bestille en størrelse større.

Vibram fivefingers Løpesko Cvt Hemp

Supersko

-

Sterkt anbefalt. Passer godt. Lett å ta på. Og de ser fortsatt bra ut

Vibram fivefingers Løpesko Cvt Hemp

Vibram fivefingers cvt hamp

-

godt utstyrt og komfortabelt. flotteste fivefingere jeg har hatt.

Vibram fivefingers Løpesko Cvt Hemp

Stor

-

For en fantastisk 'sko'. Det ble anbefalt å bygge seg sakte opp og i begynnelsen tok det litt å venne seg til, men etter to timer visste jeg ikke en gang at jeg hadde på meg. Jeg følte umiddelbart mer kontakt med jorden. Det kan høres flytende ut, men ikke veldig rart synes jeg, for normalt sett er det 3 cm gummi i mellom. I kroppen min føles det som om alt er mer på plass. Det tok meg lang tid å ta beslutningen om å kjøpe den, men nå tror jeg at jeg ville ha gjort det år tidligere.

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up