up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Vibram fivefingers Løpesko V-Run Retro

Vibram fivefingers Løpesko V-Run Retro

Vibram fivefingers Løpesko V-Run Retro

Vibram fivefingers Løpesko V-Run Retro

Vibram fivefingers Løpesko V-Run Retro

plus
Vibram fivefingers

Vibram Fivefingers Løpesko V-Run Retro

Produktbeskrivelse Vibram fivefingers Løpesko V-Run Retro

V-Run Retro har en gripende og veldig fleksibel 4 mm Xs Trek Performance gummi yttersåle og en 2 mm skum innersåle, poly sockliner og en lett, minimal Eva Arch Pad legger til skoens generelle komfort. Overdelen i nylonnetting er lett, pustende og myk med et superenkelt hurtigsnøringssystem for å sikre foten i skoen. Denne skoen er like hjemme på enten treningsstudioet eller ute på asfalten. Dette er en perfekt allrounder. Ideell bruk inkluderer landeveisløping, baneløping, tredemølleløping, crossfit og treningsøkt.


Funksjoner:

Xs Trek:
- Optimal balanse mellom trekkraft og holdbarhet
- Responsiv på uforutsigbart terreng
- Konstruert for stabilitet og komfort
- Alle Vibram Fivefingers og Furoshiki er designet for å fungere med føttene dine og ikke mot deres naturlige form.
- De har null hælfall, så føttene er naturlig plantet til bakken.
- De tilbyr fantastisk propriosepsjon fra føttene til hjernen.
- De tilbyr naturlig fotbevegelse som lar føttene dine bevege seg som naturen har tenkt, samtidig som de gir sålene beskyttelsen til en Vibram-såle.


Spesifikasjoner:
 
- Sålespesifikasjoner: Innersåle (tykkelse): 2 mm fotseng, mellomsåle: N/A, gummi: 4,0 mm
- Øvre materiale: Mikrofibermateriale


Omsorg:

- Maskinvask kald / lufttørk
Ikke vent lenger og kjøp Vibram fivefingers Løpesko V-Run Retro. For annen informasjon om egenskapene til Vibram fivefingers Løpesko V-Run Retro kan du komme i kontakt med runnerinn gjennom vår kontakt side. runnerinn tilbyr en eksklusiv kolleksjon av Herresko for løping og triathlon og annen fritidsaktivitet . Vår Herresko vil sikre at du nyte din idrett og daglig aktivitet, og gjøre livet ditt mer komfortable med vår unike utvalg av Sneakers artikler.

Spesifikasjoner Vibram fivefingers Løpesko V-Run Retro

Trinn
Nøytral
Miste
0-4 mm
Farge
Oransje
Vekt fottøy
Under 200 g
Skobredde
Standard

Leter du etter løpesko?

Leter du etter løpesko?

Vi hjelper deg med å finne de riktige skoene

Start

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Vibram fivefingers Løpesko V-Run Retro

Godt designet minimalistisk løpesko

-

Vibram har tenkt godt på designet og lyttet til kommentarer om andre modeller som V run og V tail 2. Sålen er et godt kompromiss for beskyttelse og grep samtidig som den gir god bakkefølelse. Snøringen er forbedret med enklere justering for å oppnå god passform. En studiehællapp gjør dem enkle å ta på. Størrelsen er veldig lik KSO EVO og V trail 2, men litt bredere i forfoten. Tærne er mindre lange enn V-løp. Jeg er enig med andre anmeldere i at de er litt tykke og stive rundt ankelen, men bortsett fra det, tror jeg at dette er den beste modellen for løping, inkludert lette løyper. Nesten perfekt!

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up