up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

360

Xero shoes Sko Prio

Xero shoes Sko Prio

Xero shoes Sko Prio

Xero shoes Sko Prio

Xero shoes Sko Prio

Xero shoes Sko Prio

Xero shoes Sko Prio

Xero shoes Sko Prio

plus
Xero shoes

Xero Shoes Sko Prio

Produktbeskrivelse Xero shoes Sko Prio

Løpe, trene, løfte, leke.

Prio gjør det hele med lett ytelse, effektivitet og hastighet. Lav til bakken for balanse og smidighet har Prio en anatomisk bred tåboks for kraftproduserende bevegelse.

På bare 7,6 gram (M9) med en pustende netting øvre, vil du knapt vite at den er der. Men chevron-trinnet med dobbel retning og huarache-inspirert spenningssystem gir stabilitet og bakketryggende tillit.Xero shoes Sko Prioer perfekt for å fullføre ditt løping og triathlon utstyr. I vår nettbutikk runnerinn, kan du tjene på de mange fordelene, og hvis du legger inn bestillingen umiddelbart på runnerinn, vil du motta det innen få dager hjem. Dessuten, i vår nett løping og triathlon butikk kan du finne andre løping og triathlon produkter som supplerer Xero shoes Sko Prio.

Spesifikasjoner Xero shoes Sko Prio

Trinn
Nøytral
Miste
0-4 mm
Farge
Svart
Vekt fottøy
Fra 200 g til 250 g
Skobredde
Standard

Leter du etter løpesko?

Leter du etter løpesko?

Vi hjelper deg med å finne de riktige skoene

Start

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Xero shoes Sko Prio

Feil størrelse, mitt ansvar

-

Dessverre stolte jeg på de japanske målene, og tenkte at de var uttrykt i cm og kjøpte derfor den tilsvarende europeiske størrelsen. I virkeligheten viste de seg å være veldig fine små og jeg måtte returnere dem, returen var fortsatt vellykket.

Xero shoes Sko Prio

Veldig beleilig

-

Sko med mye plass og veldig behagelige, rykte rundt i familien og så er det en annen kopi i husholdningen. Definitivt ikke det siste paret

Xero shoes Sko Prio

Anmeldelser xero sko prio sko

-

Har kjøpt Xero sko Prio sko i 37 som er en størrelse større enn vanlig. Veldig behagelige sko som holder godt på føttene, spesielt for tai chi. Virket litt stiv i begynnelsen, men til slutt veldig fleksibel. Rask levering.

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up