up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Carlton Badminton Sæt Match

plus
Carlton

Carlton Badminton Sæt Match

Produktbeskrivelse Carlton Badminton Sæt Match

2 spillere sæt. 2 ketsjere, skodder, net og stolpe.

Er du på udkig Carlton Badminton Sæt Match? Hos smashinn finder du altid Badmintonketsjere, fra de bedste mærker, det kunne være fra Carlton, et af de bedste og med garanti god kvalitet. Vent ikke med at købe dit nye udstyr, fra tennis og padel butikken.

Funktioner Carlton Badminton Sæt Match

Balance
Tweener
Farve
Gul
Sort
Alder
Voksne
Snor
Opstrengt ketcher

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up