up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

Børnesko tennis og padel

Børnesko tennis og padel

Find et bredt udvalg af Børnesko-produkter til tennis og padel. Oplev de bedste tilbud hos smashinn. Hurtig levering og sikker betaling.

Fremhævede produkter i Børnesko

Mærker for Børnesko

Typer af tennissko

Den rigtige type sko og bane, du vil spille på, er virkelig vigtig. Der er et stort antal variationer i tennissko til børn . At vide, hvilke du har brug for baseret på dine spilleforhold, kan holde dig på toppen af dit spil og reducere risikoen for skader. Lad os tage et kig på nogle almindelige typer tennissko ;

Indendørs sneakers

Når du er ude på banen, er skotype sandsynligvis ikke noget, du fokuserer på, men det har en enorm indflydelse på din spillekvalitet. Udendørs banesko bruges til at give stabil fremadrettet bevægelse fra tå til hæl, de er primært designet til at bevare kontrollen under lateral eller side til side bevægelse. De indendørs sneakers giver dig maksimal sidestabilitet og støtte. Hvis du ikke er en professionel gamer eller atlet, behøver du ikke lede efter noget så specialiseret. Det er dog rigtig vigtigt at vælge den rigtige sko til en bestemt sport. Indendørssko er designet til at forbedre din præstation og udholdenhed. Endnu vigtigere kan det også være med til at reducere risikoen for fodskader.

Padel sko

Padelsko er fladere end de fleste typer banesko. De er primært designet til at være stærke og tilbyde en masse stabilitet og støtte. Generelt kræver de fleste sportsgrene meget lodret bevægelse; i tilfælde af tennis er der dog behov for meget sidebevægelse. Padel sko er designet til at give støtte, når du er i sidebevægelse. Paddle tennissko giver også tilstrækkelig støtte i tilfælde af pludselige start og stop, samt tilbyder trækkraft på banens overflade. Paddle tennissko har ofte specielt designet slidbanemønstre på sålen, der tilpasser sig forskellige baneoverflader.

Tennissko

Tennissko er ikke så lette. De giver fremragende kontrol, når du laver pludselige vendinger eller bevægelser, der er essentielle i banesport. Der er nogle grundlæggende variationer af tennissko designs. Når du vælger tennissko , bør den første overvejelse være, hvilken type spiller du er. Hvis du er nybegynder, kan du udføre mange laterale bevægelser og holde dig som regel bagerst på banen. For at gøre dette bør du have et par tennissko på , der giver en masse sidestøtte. På den anden side, hvis du er en serve og volley stilspiller, vil dine bevægelser være anderledes. Du bør vælge en sko med en tåboks og en medial en inden for skoens bue.

Urban sneakers

Når du vælger sko til banesport , skal du overveje, hvilken type bane du spiller på. Spiller du på hårde underlag, bør du vælge sko med slidstærke såler. Du kan dog bruge en street sko af god kvalitet, når du spiller på ler eller et blødere underlag. Tennissko er dog specielt designet til at spille tennis og skal opfylde banesportens krævende forhold. Urban sko skal give den nødvendige støtte til spillere under kampe. Du kan købe urban sneakers fra førende mærker som Babolat , Lacoste , Asics , Adidas og Yonex .

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk