up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

Herresko tennis og padel

Herresko tennis og padel

Find et bredt udvalg af Herresko-produkter til tennis og padel. Oplev de bedste tilbud hos smashinn. Hurtig levering og sikker betaling.

Fremhævede produkter i Herresko

Mærker for Herresko

Hvordan vælger man tennis eller paddle tennissko til mænd?

tilbehør

Tilbehør til tennis eller paddle tennissko omfatter indlægssåler, hæle, tæer og såler. En indersål vil give svangstøtte. En indersål i hælen vil tælle som mere polstring for at redde foden fra et slag. Tågreb og sålgreb bruges også til at hjælpe dig med at gå med lethed.

Klipklapper

Flip flops er normalt klassificeret under afslappet fodtøj. De består af en blød bund, der er løst forbundet til foden med Y formede stropper, der genkendes som et tåbælte, der løber inde i tåen og langs begge sider af foden.

Indendørs sneakers

Indendørssko er de sko, der bruges til at spille tennis, fordi de har større vedhæftning til jorden end deres udendørsversion. Indendørsskoene er flade og har en gummisål, der har et multidirektional design, så den ikke glider.

Padel sko

Padel sko har specifikke egenskaber, der hjælper dig med at spille med lethed. Hvis du vil dyrke sport med lethed, og du vil have en tilpasningsdygtig sko, som du kan, så sats på paddle tennissko. Disse sko har tilstrækkelig ankelstøtte og mere dæmpning.

Tennissko

Tennissko har generelt en flad sål med specialdesignede mønstre, det kommer helt an på hvilken type terræn, hvor du dyrker sporten. Andre typer sko har tykkere, men lettere såler, der reducerer stød. Tennissko er skabt til at være mere modstandsdygtige.

Urban sneakers

Urban sko er sko, der bruges dagligt, men samtidig kan du bruge dem til at dyrke sport. Disse sko er meget berømte for deres høje kvalitetsfunktioner. Du kan købe urban sneakers fra mærker som Babolat , Lacoste , Nox , Asics , Adidas og Yonex .

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk