up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hjemmeside

Ernæring tennis og padel

Ernæring tennis og padel

Finn et bredt utvalg av Ernæring-produkter for tennis og padel. Oppdag de beste tilbudene hos smashinn. Rask levering og sikker betaling.

Utvalgte produkter av Ernæring

Merkevarer av Ernæring

Hvordan velge god ernæring for idrettsutøvere?

Et balansert kosthold og en sunn livsstil som inkluderer god søvnhygiene er nok til å gi deg den energien du trenger til dine daglige aktiviteter. Imidlertid krever idrettsutøvere mer av kroppen for å oppnå topp ytelse, så disse menneskene trenger et energiløft gjennom ulike næringsstoffer og kosttilskudd laget med tanke på deres sportsbehov. K Swiss , Softee og Victory Endurance er hovedmerkene som tilbyr et bredt utvalg av sportstilskudd.

Mat, barer, energigeler og kosttilskudd

Enten du leter etter en sunn matbit som du kan ta med deg for å opprettholde muskelmassen, eller noen improviserte alternativer for å hjelpe deg mellom måltidene, er energibarer det beste alternativet for dine kostholds eller ernæringsbehov. I tillegg er energigeler karbohydratrike geler som gir ekstra boost og energi til trening. De er laget av en blanding av sukker, vanligvis maltodekstrin og fruktose, og er foreskrevet for voksne og idrettsutøvere. Kosttilskudd er ideelle for å gi ekstra kalorier til idrettsutøvere som trenger å gå opp i vekt eller adressere en bestemt næringsmangel.

Kosttilskudd

Et kosttilskudd kan være en pille, kapsel, tablett, pulver eller væske beregnet på å supplere kostholdet. Kosttilskudd er laget av rike ingredienser som kan hjelpe deg med å få i deg tilstrekkelige mengder essensielle næringsstoffer. Idrettsutøvere kan overse å spise næringsrik mat. Selv om sportstilskudd ikke kan erstatte ernæringsverdiene til en rekke matvarer som er viktige for et sunt kosthold, kan de dekke dine kostholdsbehov. I utgangspunktet er kosttilskudd produkter som foreslås for å komplementere dietten.

Drikke og miksere

Sportsdrikker og miksere gir idrettsutøvere den energiboosten de trenger under og etter enhver aktivitet. Disse drikkene er designet for raskt å erstatte og møte kroppens væskebehov og øke blodsukkernivået glukose. For hardtarbeidende idrettsutøvere har sportsdrikker og miksere blitt grundig undersøkt og har vist seg å være et utmerket alternativ til vann. Under intens sportstrening, kamper eller aerob trening trenger kroppen en god kilde til drivstoff, som er karbohydrater. På grunn av effektiviteten av energioverføring til slitne muskler, er sportsdrikker det ideelle valget for å gi kroppen din karbohydrater, elektrolytter og væsker.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk