up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Joma Padel Ketcher Tournament

Joma Padel Ketcher Tournament

Joma Padel Ketcher Tournament

plus
Joma

Joma Padel Ketcher Tournament

Produktbeskrivelse Joma Padel Ketcher Tournament

Udvikl al din kraft i hvert spil takket være Tournament Padel Racket. Dens Lagrima-overside-form skaber en håndtagseffekt, der tillader maksimal energi at blive sprøjtet ind i hvert slag. Din modstander bliver nødt til at modtage dit mest kraftfulde slag. Det ydre lag er lavet af 12k kulfibre. 12.000 sammenflettede carbonfilamenter, der skaber en modstandsdygtig ketcher med ekstra kraft. Den indre kerne er bygget med Eva Pro-teknologi, en højgenvindende gummi, der kombineret med den ydre 12k kulstof, giver den nødvendige kontrol til at udvikle maksimal kraft i dit skud på en kontrolleret måde.


Specifikationer:

- Rækkevidde: Høj professionel
- Form: Rive
- Kerne: Sort Eva
- Ansigt: 12k kulfiber
- Ramme: 100% kulfiber
- Vægt: 360-370 gram
- Tykkelse: 38 mm
- Kontrol: 40%
- Effekt: 60%
- Balance: HøjJoma Padel Ketcher Tournament er det perfekte udstyr, for at nå dine tennis og padel mål. Fuldend dit køb, med andre varer som Paddleketsjere og nyd livet, som aldrig før. Nogle af vores Paddleketsjere varer er på tilbud. Find dem i smashinn! Vi tilbyder et stort udvalg fra Joma, som er kendt for deres kvalitet og brug af gode materialer.

Funktioner Joma Padel Ketcher Tournament

Balance
Kontrol
Farve
Sort
Form
Rund
Køn
Piger

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up