up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

360

Joma Padel Ketcher Tournament

plus
Joma

Joma Padel Ketcher Tournament

Produktbeskrivelse Joma Padel Ketcher Tournament

Funktioner:

- Afgrøde
- Rund hals
- Komfortabelt stof
- Bevægelsesfrihed


Specifikationer:

- Materialer: 65% polyester, 35% bomuld


Teknologi:

Kulstof 12k:
- Det ydre lag er lavet af 12k kulfiber. 12.000 sammenflettede carbonfilamenter, der skaber en modstandsdygtig og mere fleksibel ketsjer sammenlignet med glasfiber, hvilket giver stor kraft i skud.

Eva Pro:
- Kerne lavet af flere EVA-lag tilpasset hver ketchers egenskaber. Giver mulighed for større kraft i kraftige skud takket være de to stivere ydre lag, mens de indre lag er blødere og giver komfort i langsommere slag.Joma Padel Ketcher Tournament findes i forskelligere varianter, med forskellige muligheder. Find det du lige står og mangler nu, bestil det og modtag det i løbet af få dage. Udover det du finder i online tennis og padel butikken, Joma Padel Ketcher Tournament lignende produkter. Vores udvalg i Paddleketsjere produkter er kun det bedste, lige meget hvor hård din træning eller sport er.

Funktioner Joma Padel Ketcher Tournament

Balance
Kontrol
Farve
Sort
Form
Rund
Køn
Piger

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up