up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hjemmeside

Babolat

Tennisracketer

Tennisracketer

Padle-racketer

Padle-racketer

Herreklær

Herreklær

Tennis menn Sko

Tennis menn Sko

Padel Sko

Padel Sko

Vesker

Vesker

Avdelinger

Bagger

Baller

Barneklær

Barnesko

Dameklær

Damesko

Herreklær

Herresko

Padelrekkerter

Tennisrekkerter

Trening

Allt( Babolat )

Babolat

Babolat er et internasjonalt merke som er godt kjent for å produsere racketsport over hele verden. Merket spesialiserer seg på høykvalitets racketsport og har blitt den største merkevaren i USA og nummer to i Japan for produksjon av tennisracket. Babolat er et fransk merke som ble opprettet i 1875 i Lyon. Det begynte som en liten familiebedrift som senere ble det største eventyret innen racketsport. Merket er kjent blant profesjonelle spillere for sine tråder og tennisracket. Merkets tidlige suksess skyldes det råmaterialet som kalles naturgut som ble brukt til å lage racket-tråder.
Ved å bruke avanserte teknikker og å innovere sine produkter, har Babolat nå blitt valget til mestere over hele verden. Det bruker avansert grafitt for å produsere sine produkter som er mye mer motstandsdyktige enn andre materialer. Nå som tennis har blitt en global fenomen, og det er tilstede og spilles på nesten alle felt i verden, gjør Babolat seg selv til det mest vanlige merket i øynene til profesjonelle spillere.
Babolat-tennisracketen er designet for å forbedre ytelsen din på best mulig måte mens du nyter spillet. Disse racketene er gode alternativer for enhver spiller som gir god kontroll og kraft og gir deg nok selvtillit til å vinne spillet som en pro. Merket tilbyr et stort utvalg racket for menn, kvinner og barn. Merket er kjent for å lage moderne Babolat-racket som kommer med tre hovedracketlinjer å velge mellom. Disse racketene tilbyr raskere sving og kan lage flere toppspinn med sterke og raske treff.
Det er en spesiell racket laget for tennisspillere. Babolat Pure Drive er offisielt en av de mest solgte tennisracketene. Årsaken er den beste kombinasjonen av kraft og kontroll som settes til spilleren for å slå de beste grunnstøtene. Denne racketen er også et veldig godt og solid valg for nybegynnere, da den hjelper dem med å forbedre spillet sitt kraftig. Den har en passende vekt som enhver avansert nivåspiller ser etter i en racket.
Videre tilbyr merket også fottøy og tilbehør for tennis. Babolat-tennissko er designet med avanserte funksjoner for å forbedre stabiliteten og komforten til skoene. Det stilige designet og innovasjonen gjør dem perfekte for krevende og plutselige bevegelser under spillet. Du kan enkelt bære alle eiendelene dine mens du holder dem trygge med en Babolat-tennisbag. Denne posen kan være din uadskillelige følgesvenn på hvert kamp som det har nok plass til å holde alle tennisutstyret ditt og hjelper deg å flytte dem lett.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk