up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

top
Hjemmeside

Baller

Padel-Baller

()
load

Hvordan velge padleballer?

Å velge riktig padleball er det første steget på reisen din. Når du skal velge en padelball, må du velge den som passer best for din prestasjon når du spiller og ditt erfaringsnivå i spillet, enten du er proff eller nybegynner. Formen på racketen din spiller også en viktig rolle i valg av padleball.
Som sagt før, det avhenger av hvor ofte du spiller og stilen du spiller padel når du velger ball. For uformelle eller rekreasjonsspill kan du bare fokusere på graden av sprett som tilbys av padleballen . For uformelle spillere vil trykkløse baller være det beste alternativet. Den langsomme returen vil få deg til å føle deg komfortabel mens du slår.

Men for vanlig trening må du vurdere holdbarheten til ballen. Kvalitets og holdbarhetsfunksjoner er svært viktige, da de vil påvirke ytelsen din på banen. For vanlige og profesjonelle spillere er trykkballer det beste alternativet. Disse ballene gir en god sprett og har mer kraft.
I tillegg bør du også vite at feil oppbevaring av padleballen kan forårsake skade. De kan miste luft raskt hvis de ikke lagres riktig. Derfor bør du oppbevare dem på et kjølig, tørt og mørkt sted. Du kan kjøpe padelkuler av beste kvalitet med en boks med padelkuler fra kjente merker som Black Crown , Salming , og Drop Shot .

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk