Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

adidas

adidas
Om adidas
Adidas har vært i front av revolusjonerende sportsutstyr og sko siden oppstarten. Grunnlagt i 1949 av Adolf Dassler, Adidas har vokst fra et beskjedent bayersk skomakeri til et internasjonalt symbol for innovasjon, ytelse og stil. Med en forpliktelse til å styrke utøvere på alle nivåer, Adidas stadig skyver grenser for å skape skjæringspunktprodukter som forsterker sportsopplevelser. Merkets distinkte trestripe-logo er et symbol på kvalitet, autentisitet og urokkelig dedikasjon til utøverenes behov.
På Smashinn står sammenføyningen av Adidas og tennisekspertise i sentrum. Adidas tennissko innkapsler merkets arv med pionerteknologi og design, for å forbedre spilleres bevegelighet og ytelse på banen. Disse tennisskoene er utviklet med en blanding av responsiv demping, stabilitetsfunksjoner og holdbare materialer, tilpasset både til lekne spillere og profesjonelle som søker et konkurransefortrinn. Adidas er en feiring av sport, teknologi og stil. Med en rik historie som er dyrket i lidenskap og en framoverlent tilnærming til innovasjon, fortsetter Adidas å forme verden av tennis og padel med sine utmerkede sko.

Forbedre spillene dine med ikoniske Adidas Sportswear

Adidas tilbyr et variert utvalg av menns tennissko som passer for alle spillestiler. Disse skoene kombinerer stilig estetikk med avansert teknologi, for å sikre optimal komfort og støtte under intense kamper. Fra klassiske design til moderne, ytelsesorienterte modeller, Adidas menns tennissko omfavner merkets forpliktelse til innovasjon og stil. For kvinner som dominerer tenniscourtet, tilbyr Adidas en samling av tennissko som harmonerer mote med funksjon. Disse skoene gir en perfekt passform, lett konstruksjon og utmerket grep, slik at kvinnelige utøvere kan bevege seg med tillit og sjarme. Adidas kvinnelige tennissko gir spillere muligheten til å uttrykke sin individualitet.
Designet for å takle kravene til tenniscourtet, kombinerer Adidas tennissko for menn støttende funksjoner med responsiv demping. Disse skoene er nøye konstruert for å motstå raske sidelengsbevegelser, samtidig som de opprettholder komforten gjennom lange kamper. Enten på grus, gress eller hardcourt, Adidas tennissko for menn er et vitnesbyrd om merkets dedikasjon til ytelsesekspertise. Adidas tennissko for kvinner tilpasser seg de unike behovene til kvinnelige utøvere, og tilbyr en blanding av stil og substans. Adidas sikrer at hver kvinne som trår på banen, føler seg maktet og klar til å erobre sine motstandere. Med tanke på den økende populariteten til Padel, har Adidas utvidet sitt dyktighet til denne spennende sporten. Utviklet for å gi stabilitet, grep og komfort, Adidas Padel sko forsterker spillere evner og gjør dem i stand til å utmerke seg i Padel-courtet.