Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

Yonex

Om Yonex
Yonex er et japansk sportsutstyrsselskap, etablert i 1946. Yonex produserer tennis, badminton, golf og løpeutstyr og antrekk. Yonex er forpliktet til innovasjon og forskning og utvikling, og investerer sterkt i de nyeste teknologiene for å produsere høyytelses sportsutstyr. Du finner det beste utstyret for badminton og tennis som f.eks. racketter, shuttlecocks, baller, poser. Også, Yonex lager også sportsklær og sko for menn, kvinner og barn, som t-skjorter, jakker, skjørt, leggings, luer, shorts og hettegensere.

Yonex er det beste merket for badminton

Yonex tennisracketter passer for spillere av alle eventyrnivåer, fra nybegynnere til profesjonelle. Også, mange av de mest lovende og ekspertene spillere av alle generasjoner har brukt Yonex tennisracketter, så det viser stor kvalitet. Det er vanligvis fire typer Yonex badminton racket: Fleksibel (eller Hi-Flex), Medium, Stiv og Ekstra Stiv.
Yonex er kjent for sine Isometriske rackethoder, som er enkle sammenlignet med den tradisjonelle ovalformede. Yonex racketter er egnet for spillere fra nybegynnere til profesjonelle på alle erfaringsnivåer.
Yonex badmintonsko er et av de beste merkene for badmintonsko. De leverer alle beskyttelsesfunksjonene for ankelvakter, rebound, anti-roll hjelp, osv. De er komfortable, pustende og holdbare. Yonex produserer stadig gode kvalitetsprodukter. Yonex tennissko er de perfekte skoene for ekspertspillere. De er laget for menns og kvinners kamper eller trening.
Yonex tenniskopper er utviklet for å holde det nødvendige for å handle på og utenfor banen. Yonex sko er kjent for sine høykvalitetsprodukter og kreative design. Yonex er ansett som et berømt sportmerke.
Yonex er også forpliktet til bærekraftighet og har implementert et utvalg av initiativer for å redusere sin miljøpåvirkning, som f.eks. å bruke gjenvunnet materiale i produktene sine og å redusere energiforbruket i produksjonsprosessene.