up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Herreklær

Herreklær

Menns tennissko

Menns tennissko

Herresko

Herresko

Kvinne Klær

Kvinne Klær

Tennissko for kvinner

Tennissko for kvinner

Barneklær

Barneklær

Avdelinger

Bagger

Baller

Barneklær

Barnesko

Dameklær

Damesko

Herreklær

Herresko

Padelrekkerter

Tennisrekkerter

Trening

Allt( Joma )

Nyeste

Se alle produkter flecha

Joma

Joma er et berømt spansk merke etablert i 1965. Grunnleggeren av dette merket er Fructuoso López. Det fokuserer på skaping og ekspertise av idrettsdrakter. Det har oppnådd et rykte for å tilby de beste sportproduktene i hele verden. De utvikler produktene ved å holde komfort, funksjonalitet og stil i tankene. Fitness eksperter og atleter stoler på dette merket på grunn av deres kvalitetsprodukter. Joma er den ledende nettbutikken som øker tilgjengeligheten av sine toppmoderne produkter, som sikrer at individer kan oppnå sine fitnessmål med stil.
Smashinn er den ledende butikken der du kan kjøpe alle sportsprodukter av Joma-merket. Butikken tilbyr et unikt utvalg av tennis menns og kvinners klær, tennis barns klær, tennissko, paddelracket og mange flere. Butikken fungerer som den beste tjenesteleverandøren for de som elsker sport. Smashinn har Joma-produkter som markerer oppofrelsen og kjærligheten til atleter og profesjonelle. Merket inspirerer dem og hjelper dem med å gi det beste og å nå sine mål.

Joma-samling av tennisklær og tilbehør

Joma tennis-samlingen er velkjent over hele verden. Folk elsker disse tennissproduktene på grunn av deres kvalitet og holdbarhet. Disse produktene hjelper dem å sette sine mål høyt og hjelper dem med å vise sin beste versjon i ytelsen. Merket designer Joma tennissko for å holde føttene avslappet under lange kamper eller treningsøkter. Disse skoene har polstring og demping på de riktige stedene for å levere komfort gjennom hele spillet. Tennis involverer fysisk handling, og utøvere kan få svette, så teamet laget Joma tennisklær med pustende materialer for en avslappet spillopplevelse. Dette plagget har pustende stoffer som transporterer bort fuktighet og holder kroppen kjølig og tørr. Joma tennisklær er tilgjengelig i forskjellige størrelser for å sikre riktig passform og tillate naturlig bevegelse på banen. Joma padel racket har stivhet kategorisert etter kontroll, kraft og komfort. De laget racketene med høykvalitetsmaterialer og avanserte produksjonsteknikker. Joma tennis kvinners klær har innebygd UV-beskyttelse for å beskytte spillere mot solens farlige stråler, noe som er spesielt viktig for utendørsspill. Joma tennis mens klær er slitesterke og pålitelige for å tåle de fysiske behovene til spillet, inkludert raske bevegelser og mulig kontakt med overflater. Joma tennis barns klær er opprettet på en slik måte at den reflekterer personlig stil og gir fysiske egenskaper i henhold til barnas preferanser og smaker.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk