up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

top
Hjemmeside

Padelrekkerter

Padelrekkerter

()
load

Hvordan velge en paddle tennisracket?

Padletennisracketen er det viktigste elementet i et tennissett. Ulike typer racketer brukes til forskjellige typer tennisspill. Padel racketer er vanligvis laget av glatt tre dekket med gummi på en eller begge flankene avhengig av spillerens grep. Denne racketen er litt forskjellig fra vanlige racketer fordi den ikke har strenger plassert rundt en åpen struktur. Padletennisracketen kommer i mange design, så det er enkelt å velge den som passer best for din spillestil. Du kan kjøpe paddle tennisracketer fra Babolat , Nox , Adidas , Black Crown , Puma og Joma .

Tips for valg av paddle tennisracket

Er du nybegynner bør du velge en enkel og lett racket fordi den er behagelig å spille. Når du har blitt en mer profesjonell spiller og funnet ut din detaljerte spillestil, kan du bytte til din favorittracket og spille med en tyngre.

Du kan få en kvalitetsracket til en rimelig pris.

En av de viktigste faktorene når du velger en paddle tennisracket er spillestilen din. Hvis du er en person som liker kontroll og presisjon, bør du velge en racket med defensive egenskaper. Du bør også velge en racket med mer kraft hvis du gjenskaper mange skudd.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk