up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

top
load

Hvilken type streng bør jeg bruke til tennis?

Akkurat som ulike størrelser og vekter på tennisracketer gir ulike spilleopplevelser, skaper ulike typer tennisstrenger også forskjellig spinn når ballen kommer i kontakt med dem. Når du velger strenger til tennisracketene dine, er det fire faktorer å vurdere: kraft, kontroll, spinn og komfort.

Kontroll

Strengen definerer også oppholdstiden for ballen i sengen til strengen. Kontrollstrenger er perfekte for erfarne spillere som vet hvordan de skal bruke sin egen kraft og kontrollere hvor ballen går. Kontrollstrenger er vanligvis laget av polyester og i mange tilfeller nylon. Du kan kjøpe tennisracketstrenger fra ledende merker som Babolat , Yonex , Tecnifibre , Dunlop og Softee .

Makt

Kraften til strengene bestemmer hvor raskt ballen forlater sengen av strenger etter å ha fått kontakt. Juniorspillere hvis muskler ikke er fullt utviklet, bruker strengene som bidrar til å forbedre styrke og kontroll. Strømstrengene er laget av naturlig tarm, syntetiske og nylonmaterialer.

Komfort

Komfort er definert som mengden støt strengen produserer når den kommer i kontakt med ballen. Komfortstrenger er best for seniorspillere. Komfortfjærer er laget av fleksible materialer som nylon.

Snurre rundt

Vridningen definerer hvor mye stråling en streng genererer per minutt når den kommer i kontakt med ballen. Spinnstrenger er ideelle for konkurrerende spillere som ønsker å gjøre det vanskelig for motstanderen å sprette ballen.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk