Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

Restitusjon og stell

Restitusjon og stell tennis og padel

Finn et bredt utvalg av Restitusjon og stell-produkter for tennis og padel. Oppdag de beste tilbudene hos smashinn. Rask levering og sikker betaling.

Utvalgte produkter av Restitusjon og stell

Merkevarer av Restitusjon og stell

Tips for en tennisrestitusjon etter kampen

Artikulære beskyttere

Leddbeskyttere brukes for å begrense brudd og ubehag og for å beskytte et område med kutt eller arr. Leddbeskytterne er sfæriske med strukturerte kanter for å gi rom for kraft.

Elektrostimulatorer

Elektrostimulatorer er laget for å manipulere nervesystemet gjennom elektrisk stimulering. Elektrostimulatorer drar nytte av å sende elektriske signaler for å komprimere muskler. Elektrostimulatorer brukes ofte til kroppsterapi for å forbedre eller opprettholde muskelstabilitet.

Førstehjelp

Førstehjelp er en pakke med nødvendigheter og utstyr som brukes til å gi øyeblikkelig medisinsk hjelp. Førstehjelp kan bidra til å forhindre skader fra ytterligere skade.

Selvmassasje og pressoterapi

Selvmassasje og pressoterapi kan bidra til å lindre smerte, banking og muskelsjokk, og forbedre stagnasjon, styrke og kroppsbevissthet, samt mental helse. Selvmassasje og pressoterapi forbedrer blodstrømmen og opprettholder kroppens helse og komfort.

Sports kremer

Sportskremer er balsam eller kremer som brukes til å komme seg etter smerter og skader som du kan få når du driver med sport. Når det påføres huden, anbefales det å massere det berørte området. Du kan kjøpe sportskremer fra Softee , K Swiss , Kelme , Powershot og Rock Tape .

Taping for trening

Bandasjering brukes vanligvis som en komplementær eller rask teknikk. Spillere bruker vanligvis taping som en defensiv mekanisme i dannelsen av en eksisterende skade. Noen av formålene med bandasjen er å lette progresjonen av ødelagte ledd og å begrense ømtålig vev for å redusere betennelse.

Mer om restitusjon:

Massasjeruller og baller: Massasjeruller og baller brukes til å lindre smerter og betennelser forårsaket i musklene.