up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hjemmeside

Mizuno

Padelsko for menn

Padelsko for menn

Dame padel sko

Dame padel sko

Padel- og tennisklær for menn

Padel- og tennisklær for menn

Tenissko for menn

Tenissko for menn

Tenissko for kvinner

Tenissko for kvinner

Padel- og tennisklær for kvinner

Padel- og tennisklær for kvinner

Avdelinger

Barneklær

Barnesko

Dameklær

Damesko

Herreklær

Herresko

Allt( Mizuno )

Mizuno

Mizuno, et velkjent navn innen idrettsindustrien, har sømløst sammensmeltet innovasjon og håndverk i over et århundre. Siden oppstarten i 1906 har Mizuno holdt seg trofast mot å tilby atletene topp ytelsesutstyr, og revolusjonert verden av sport. Med en urokkelig forpliktelse til å presse grenser, har Mizuno blitt et symbol på eksellens, som inspirerer atleter over hele verden til å strebe etter storhet. Hos Smashinn tilbyr merket et omfattende utvalg Mizuno-produkter som innekapsler merkets rike historie og forpliktelse til perfeksjon.
Mizuno innebærer en arv av eksellens som strekker seg over generasjoner. Gjennom innovasjon, presisjon og en urokkelig forpliktelse til atleter, har Mizuno forankret sin posisjon som leder innen sport. Fra tennis-sko og klær til padel-utstyr, er Mizuno-produktene som er tilgjengelige hos Smashinn et vitnesbyrd om merkets dedikasjon til å heve enhver atlets ferd mot sportslig suksess.

Mizuno som løfter sportslig eksellens

Mizuno-tennissko er et vitnesbyrd om merkets dedikasjon til å produsere fottøy som forbedrer ytelsen på banen. Laget med de siste teknologiene, tilbyr disse skoene overlegen komfort, stabilitet og grep, og muliggjør at spillere kan slippe løs sitt fulle potensiale på banen. Uansett om du er profesjonell atlet eller en avslappet spiller, gir Mizuno-tennissko deg den fordelen du trenger for å lykkes. Mizuno menns tennissko for menn og kvinner kombinerer stil og funksjonalitet, og passer de unike kravene til atleter. Designet med presisjon og konstruert for smidighet, tilbyr disse skoene dynamisk støtte, og sikrer at spillere kan bevege seg raskt og sikkert over banen. Konstruert med fokus på fleksibilitet og støtte, er disse skoene tilpasset nyansene av kvinnenes spill, og leverer en uovervinnelig kombinasjon av komfort og hastighet.
Mizuno sin ekspertise strekker seg utover tradisjonell tennis, og omfavner fremvoksende idretter som padel. Mizuno Padel-produkter innebærer samme forpliktelse til kvalitet og innovasjon som definerer merket. Med eksepsjonelle materialer og design, gjør Mizuno-padel-utstyret at spillere kan dominere banen med finten og kraft. Mizuno-tennisklær er en kombinasjon av mote og funksjonalitet. Konstruert med avanserte stoffer, fjerner disse plaggene fuktighet fra kroppen, og holder spillere kalde og tørre under intense matcher. Mizuno’s Padel-klær-linjen er designet for å matche intensiteten til spillet. Konstruert med ergonomiske vurderinger, gir disse plaggene spillere friheten til å bevege seg raskt og kalkulert, slik at de kan spille. Med Mizuno padel-klær kan atleter fokusere utelukkende på sin ytelse og konfidens i komfort og holdbarhet av deres antrekk.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk