up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

top
load

Hva er en Padel Overgrip?

Padel Overgrip

Padel racketer har et lag med gripemateriale på håndtaket laget for å passe en relativt liten hånd kjent som en Padel Overgrip . Padel Overgrip er grepsmaterialet du etablerer over det essensielle grepet. En Padel Overgrip brukes for å tilpasse grepet på racketen til størrelsen på hånden. Padel Overgrip er laget av et lettere materiale som har en elastisk overflate som gjør den mer behagelig å kontrollere og Overgrip har kun lim på endene. Paddle Overgrip er vanligvis laget av gummi. Kombinasjonen av den elastiske overflaten og justerbar stretch gjør at du kan holde Overgrip på plass mens du spiller.

Padel Overgrip 3 enheter

De 3 enheters Padel Overgrips er mikroperforerte med gunstig vedheft som fullstendig evakuerer svette og vann. Disse overgripene gir maksimal komfort og jevn kontakt med de mest utfordrende grepene. 3 enheter Padel Overgrips er laget av langvarig syntetisk materiale som gir en myk og behagelig berøring. Den er vanligvis sammensatt av 100 % polyuretan for intensiv bruk. Du kan kjøpe 3 enheters Padel OvergripBabolat , Nox , Adidas , Joma og Varlion .

Padel Overgrip 60 enheter

Padel Overgrips med 60 enheter er laget av ventilert porøst materiale som gir en ekte følelse i hånden. Overgrip er kjent blant mange ledende spillere rundt om i verden bare for sitt bedre grep. Padel Overgrips med 60 enheter finnes i 2 arrangementer: En perforert og den andre uten perforering.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk