Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

Overgrips

()

Sorter etter

Hva er tennis overgrips?

Overgrips er stropper av tøylignende materiale som vikler seg rundt racketgrepet for å gi et ekstra lag med komfort, støtte, stabilitet og svetteabsorbering for tennisspillere. Velger du å spille uten overgrep kan det bli ubehagelig for lange kamper. Overgrep må skiftes ut en gang etter en stund. De er tilgjengelige i bulk i rullform vanligvis en rull med 15 30 teller og individuelle enheter.
Tennisovergriper er designet med unike materialer. De ser ofte ut som tøylignende materialer, men de fleste er klebrige, absorberende materialer. Når du kjøper en racket, kommer den med innebygget sort eller hvit overgrip. For å forbedre komforten, tykkelsen eller svetteabsorpsjonen kan du tilpasse grepet ved å legge til et annet overgrep. Overgrep er laget av gummi eller syntetisk materiale.
Det er dusinvis av ledende merker, inkludert Babolat , Yonex , Varlion , Dunlop og Salming på markedet som tilbyr et bredt utvalg av Overgrip 3 Pack. Vi kan imidlertid dele dem inn i 3 hovedkategorier, tørre, klissete og fulle. Hver type overgrep gir spilleren en unik fordel. Du kan velge den som best passer din spillestil og behov.

Tørre overgrep

Disse er flotte for spillere som svetter mye eller spiller under våte forhold. Tørre overgrep er tynnere og absorberer fuktighet usedvanlig godt.

Tacky Overgrips

Klistrete overgrep har en veldig klissete følelse. De gir et utmerket grep på racketen. De varer vanligvis lenger enn et tørt grep.

Over alt

Disse overgrepene tilbyr fordelene med både tørre og klebrige grep. De er klissete og absorberer godt.

top